Belföld

Így parádézott Orbán és Rogán sztárműsorokban

Most kártékonynak nevezik a kereskedelmi tévék műsorait, korábban lubickoltak a rivaldafényükben.

Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke a következőket mondta a reklámadó kapcsán a kereskedelmi tévékről:  “a két kereskedelmi televízió nagy társadalmi károkat okoz, ezért a reklámadó a média egészségügyi termékadója”.

Mint az RTL Klub tegnapi Híradójából kiderült, Gulyás csak mostanában tartka kártékonynak például az adót legjobban megérző RTL Klubot, korábban viszont ingyenjegyet kért az X-Faktor döntőjére, amit “élőben izgult végig”.

A comment.com remek összeállításából kiderül, a kártékony kereskedelmi televízió Orbán Viktor miniszterelnöknek sem volt annyira kártékony, amikor épp kampányolni kellett. Épp ellenkezőleg, a lehető legbulvárosabb műsort választotta magának, hogy megnyilatkozhasson. Orbán Viktor Hajdú Péter Esti Frizbijében adott interjút szerepelt.

Nemcsak Orbán, korábban főtanácsadója sem vetette meg a ma már gyűlölt kereskedelmi tévéket. Ráadásul Hegedűs Zsuzsa nem is akármilyen műsorban szerepelt: a ValóVilág 4-ben osztott kiscsibéket és segélycsomagokat rászorulóknak. Az RTL akkor 177 millió forintot gyűjtött össze Orbán főtanácsadójának.

Rogán Antal ugyancsak több bulvárműsorban megmérettette magát. Szerepelt a Mr. és Mrs. – A sztárpár Showban, továbbá az Esti Frizbiben,

valamint a Jóban Rosszban című sorozatban is:

 

A Fidesz államtitkári szinten és képviseltette magát kereskedelmi tévékben, Czene Attila például a Szombat Esti Lázban koptatta a táncparkettet,

és a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban kalandozott:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik