Belföld

Csökkentse cége banki költségeit az Erstével!

Válogatás Plusz számlacsomag: válasszon kedvezményt cégének! 25000 Ft visszajár!

Van egy nagy ötletünk a mikrovállalkozások számára, hogyan csökkenthetik banki költségeiket! Az Erste Válogatás Plusz számlacsomaggal most ön választhat kedvezményeinkből a saját pénzügyi igényeire szabottan.

Eddig a vállalkozások alkalmazkodtak a bankhoz, mostantól a bank igazodik vállalkozásokhoz.

Forint számlája mellé a kedvezmények két csoportjából választhat egyet-egyet, így összeállíthatja a vállalkozása számára legelőnyösebb számlacsomagot. Sőt, ha időközben változnak tranzakciós szokásai, a számlacsomaghoz tartozó kedvezmények összetételét bármikor – akár minden hónapban – megváltoztathatja.

Mik a kedvezmények?

A választható kedvezmények első csoportjából igényelhet kedvező átutalást, vagy csökkentett számlavezetési díjat.

Emellé a másik csoportból forint számlájához SMS szolgáltatásokat igényelhet havidíjmentesten, vagy forint számlája mellé 1 db deviza számlát is nyithat kedvezményes havidíjjal.

Kik igényelhetik az Erste Válogatás Plusz Számlacsomagot?

Az Erste Bank a szolgáltatást a 200 millió Ft alatti éves nettó árbevételű vállalkozások, gazdasági társaságok, társadalmi szervezetek, valamint egyéni vállalkozások részére nyújtja.

A bankváltást is megkönnyítjük.

Amennyiben egyszerűsíteni szeretné cége pénzügyeit, díjmentesen biztosítjuk vállalkozása számára a cégkivonat lekérését, illetve az elektronikus cégdokumentumokat is feltöltheti, hogy kényelmesebb legyen az ügyintézés.

A Vállalati Mobilbank mostantól a elérhetővé válik a mikro ügyfeleknek is.

25 000 Ft visszajár!

Azok a mikrovállalkozások, akik 2014. május 19. és július 31. között tartó akciós időszakban Válogatás Plusz bankszámlacsomagot választják, 25 000 Ft pénzösszeg jóváírásban is  részesülnek.

Az akció további részleteiről az Erste Bank fiókjaiban, illetve az erstebank.hu-n tájékozódhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik