Belföld

Robbant a cukiságbomba Gyurcsány szülinapján

A nemzeti összetartozás napján ünnepli születésnapját a volt miniszterelnök. A Facebookot el is árasztották a gratulációk. A DK helyi szervezetei nem isemernek határokat, ha kreativitásról van szó. Szemezgettünk az alkotások közül.

A DK Vas megyei szervezete egy gyönyörű montázzsal köszönti a pártvezért a Facebookon. A vidám színű ingben mosolygó Gyurcsány mellé applikált tortán sajnos nem fért el ötvenhárom gyertya. Egy van csak, de az legalább kék.

A mosonmagyaróvári szervezet kevésbé volt szorgalmas, de ők is gondoltak az ELNÖK ÚRra, csupa nagybetűvel, mintegy belekiabálva örömüket a világba. Igaz, itt nincs montázs, és saját szöveget sem írtak, csak megosztottak.

Figyelemre méltó jelenség, hogy több helyi szervezet Gyurcsány születésnapját adta meg sajátjaként is a Facebookon. Így például a kecskeméti DK-szimpatizáns csak felébred reggel, bekapcsolja a számítógépet, már látja is a figyelmeztetést, hogy felköszöntenivaló akad ismeretségi körében. És már száll is az üzenet.

Abszolút kedvenc a műfajban a cuki születésnapi köszöntő képeslap – az utóbbi időben egész mozgalom alakult ki, melyben főleg ötvenen túli hölgyek fejlődnek képszerkesztő mágussá. Itt például egész tárháza van a mozgó, csillogó köszöntéseknek. A Facebook technikai korlátai csak állóképek megjelenítését teszik lehetővé, de a mindszenti rajongótábor ebből is kihozza, amit lehet.

Reméljük, ez a sok köszöntés annyira felvidítja a volt miniszterelnököt, hogy minimum táncra perdül – de ezúttal egy barackfa alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik