Belföld

Lövés dörrent Vásárhelyen, nagy erőkkel kint a rendőrök – frissítjük

Lövés dörrent Hódmezővásárhelyen, Kishomokon a Nádtető utcában. A helyszínre rendőrautók, tucatnyi egyenruhás, mentő, mentőhelikopter és rendőrségi busz is érkezett.

14:58 : Megérkezett a rendőrség közleménye is:

12 óra 50 perckor Hódmezővásárhely-Újkishomokon a Nádtető utcában egy ingatlanrész bérbevétele kapcsán vita alakult ki. Ennek során az ingatlan egyik tulajdonosa nehezményezte a bérbevevők eljárását és rátámadt a bérbevevők egyik képviselőjére, aki ennek következtében elővette a nála lévő gázriasztópisztolyt és rálőtt vitapartnerére.

A férfi ennek eredményeként elesett és könnyebben megsérült. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A helyszínre érkező rendőrök megfékezték a további indulatokat. Az ügyben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

14: 24 : A több városban is működő Tolvajkergetők csoport facebook oldalán a következőket írja:

“Hodmezovasarhelyrol jelentjuk: Megkezdodott az illegalis lakasfoglalok kipakolasa. Az alfabidambidam eroskodni probalt, most verzik. Rendorseg van, balhe van, kommandosok es helikopter van. …. Aki szeretne beszállni …….. Zoltán drogdíler és szarházi bûnözô megrendszabályozásába, a Hódmezôvásárhely, Nádtetô u. …. alatt csatlakozhatnak rendhagyó közönségtalálkozónkhoz.”

Korábban írtuk:

a helyszínen, arra járóktól megtudtuk:

A Nádtető utcába 13 óra körül érkezett szirénázva több járőrkocsi, valamint egy mentőautó, majd egy mentőhelikopter is megjelent a kertek felett. Később egy zöld rendőrségi busz is érkezett.

A környéken élőktől, illetve a közeli kisbolt előtt felgyülemlett bámészkódóktól megtudtuk, annál a háznál történt az incidens, ahol B. Zoltán tartózkodott. A szomszédok és a kerttulajdonosok először hangos kiabálást hallottak, majd egy lövést,a mit úgy tudnak egy gázpisztolyból adott le valaki.

Azt is megtudtuk, a sérültet vérző fejjel látták el a mentőautóban, majd vélhetően a mentőhelikopter leszállási helyére szállították.

A környéken élők tudni vélik, B Zoltánhoz többen érkeztek amikor kitört a veszekedés.

Tavaly szeptemberben egy férfit kommandósok fogtak el ugyanennél a háznál, akkor arról is beszámoltunk. Az akkor elfogott 31 éves férfi ellen eljárás indult, erről itt írtunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik