Belföld

Orbán: fel, újabb győzelemre!

Bihari Dániel
Bihari Dániel

tud újságíró. 2014. 05. 23. 17:09

“Vasárnap megint választás van, nincs mit tenni, megint el kell menni, s (…) ha már egyszer legyőztük őket – és csak ilyen kis idő telt el, az erőviszonyok nem igen módosulhattak -, miért ne győznénk le őket még egyszer” – mondta a kormányfő, a Fidesz elnöke a szarvasi Városházánál összegyűlt mintegy 150 kormánypárti szimpatizáns előtt.

“Még egy szöget verjünk be! Aztán majd ősszel beüthetnénk a harmadikat is” – fogalmazott a polgármesteri hivatal lépcsőjén állva – utalva az őszi önkormányzati választásra is – Orbán Viktor. A vasárnapi EP-választással kapcsolatban megismételte az országjárásán már többször hangoztatott szavait: egyszer győzni jó dolog, kétszer győzni kétszeresen jó dolog.

Szerinte az áprilisi parlamenti választással lezárult egy korszak, bizonyos politikát többé nem vesznek meg a választók, akiknek elegük van abból, hogy vannak, akik “állandóan csak bedugdossák a botokat a küllők közé”, hogy “mindenhol gáncsoskodnak”, gyűlöletet keltenek. Azt kérte az egybegyűltektől, ne küldjenek olyan képviselőket Brüsszelbe, akik ott nem az ország javára, hanem a kormány ellen dolgoznak.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.