Belföld

Jászberénybe is nyerni mentek

A Hódok Baseball csapata Lehel kürtjének városában impozáns győzelmet aratott a hétvégén.

A bajnokság első meccsét idehaza éppen csak hogy elbukta a végjátékban a Beavers pár hete. Az április végi összecsapás visszavágója Jászberényben, a Sinky Sox pályáján viszont nagyon jól sikerült – számolt be a csapat elnöke, Varga Viktor.

A hazaiaknak ezúttal nélkülözniük kellett válogatott dobójukat, és 3 utánpótlás játékos is a csapatba került. A Beavers is tartalékosan állt fel, ők is három “kicsi hódot” vittek magukkal. A felnőtt csapatban ezúttal nem játszott Gazsó Bence, így végig Daru Árpád dobott.

A vendégek végig eredményesebben játszottak, 6-21-re nyertek 6 inninget követően – 15-ös különbségnél ugyanis nem játsszák le mind a kilencet. A győzelemhez egy remek ütés is hozzájárult. Varga Viktor grand slam-et ért el – magyarul úgy futott home run-t, hogy az összes bázis előtte teli volt vásárhelyi játékossal, így egy ütéssel a maximális 4 pontot szerezték.

Az eredményt Szkurák Zsolt fotózta Facebookra a meccs után

A Hódok hétvégén Debrecenbe látogatnak. A Tigers a vásárhelyi szoros meccs és vereség után minden bizonnyal nagyon elszántan készülnek a visszavágásra.

A Beavers június 7-én az érdi kicsi csapattal, majd utána pénteken saját utánpótlás gárdájával mérkőzik. Erre a bajnokság keretében azért kerülhet sor, mert a szövetség úgy döntött, így próbálja felhozni, rutinnal ellátni a kicsiket is. A következő komolyabb meccset itthon június 22-én vívják a debreceniekkel.

A vásárhelyi csapat jelenleg vezeti a keleti csoportot. A bajnokság eseményei, statisztikái egyébként itt nyomon követhetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik