Belföld

Irgalmatlan öngólt rúgott a jobbikos Kovács Béla

Ki nem találják, milyen hír jön fel elsőre Kovács Béla honlapján.

Amint arról csütörtökön beszámoltunk, Polt Péter legfőbb ügyész diplomáciai úton Martin Schulzhoz, az Európai Parlament elnökéhez fordult, indítványozva, hogy az Európai Parlament függessze fel Kovács Bélának, az Európai Parlament képviselőjének mentelmi jogát. A Magyar Nemzet azt írta, hogy a politikus ellen az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést kémkedés gyanúja miatt.

Hogy megtudjuk, egészen pontosan mit is csinált európai uniós munkája során Kovács Béla, rákattintottunk honlapjára, és egy hatalmas öngólt találtunk rögtön.

Nézzék csak, mi az első hír Kovács honlapján?

Hatalmasak a lehetőségek az uniós-orosz és az orosz-magyar szakmai kapcsolatok területén

Az Európai Unió – Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport első kihelyezett ülésén, kétnapos konferencia keretében hazánkban tárgyalnak az Unió és Oroszország közötti energetikai együttműködés bővítésének lehetőségeiről.

Kovács Béla, a Jobbik EP képviselője főszervezésében globális léptékű konferencián tekintik át az érintett felek a világ jövője, fejlődése és békéje szempontjából is meghatározó gazdaságpolitikai szakterület, az energiapolitika nemzetközi alakításának aktuális kérdéseit Magyarországon. Az Európai Unió – Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport első kihelyezett ülésén hazánkban tárgyalnak az Unió és Oroszország közötti együttműködés bővítésének lehetőségeiről. A konferencia első napján, hétfőn a paksi atomerőműben Vona Gábor, mint a magyar-orosz interparlamentáris társaság elnöke a jelenlevő szaktekintélyek, politikai döntéshozók előtt egyebek mellett kijelentette: az USA által irányított Európának végre saját lábára kell állnia, és az Európai Uniónak ki kell alakítania az önálló Oroszország-politikáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik