Belföld

Molnár Zsolt: “Nem voltam szkinhed”

A szocialista politikus jogi lépéseket tesz mindenki ellen, aki azt állítja róla, hogy szkinhed volt.

A Magyar Nemzet Online szerint Molnár Zsolt is azok közt volt, akik kifütyülték 1992. október 23-án a Kossuth téren Göncz Árpád akkori államfőt. A lap Molnár kapucnis fotóját párhuzamba állítja azzal, hogy az MSZP hevesen ellenzi „állítólagos szkinhedmúltja miatt a jobbikos Sneider Tamás jelölését az Országgyűlés alelnöki posztjára”. Molnár Zsolt a nemzetbiztonsági bizottság elnöke volt az elmúlt négy évben, és az MSZP őt jelölte a következő időszakra is a testület élére – emlékeztet a lap.

Molnár Zsolt közleményben reagált a lap állítására, a férfi állítja, soha nem volt szkinhed, sem pedig más szélsőséges szervezet tagja. Hozzátette, hogy sporteseményeken, rendezvényeken, kirándulásokon – ha az időjárás ezt szükségessé teszi – “rendszeresen hordtam és hordok kapucnis pulóvert, ám ez nincs összefüggésben semmifajta világnézettel”. Kifejtette, hogy mindenki ellen jogi lépéseket fog tenni, aki továbbra is azt állítja róla, hogy szkinhed volt.

Az MSZP-s politikus útkereséséről legutóbb márciusban írtunk, amikor ugyanis kiderült, hogy Molnár Zsolt a 2002-es önkormányzati választások idején még a Fidesz jogásza volt. Akkor azt mondta, hogy lelkes, fiatal ügyvéd volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik