Belföld

Leparasztozták Szél Bernadettet, Vágó visszaparasztozott

Ismét elkezdődtek a kulturált viták politikusaink között.

Szél Bernadett megint kihúzta a gyufát, a politikusasszonyt ezúttal az MSZP-s Gőgös Zoltán találta meg, aki nemes egyszerűséggel leflaszterparasztozta az LMP-s képviselőt.

Flaszterparaszt, gyökérparaszt

“Szél Bernadett az Atv-n megint csúsztat földvita ügyben. Most már tényleg unom, hogy folyamatosan flaszterparasztok oktassanak bennünket” – posztolta a Facebookra a szocialista képviselő.

Szél Bernadett egyelőre nem reagált, megtette helyette volt párttársa, Vágó Gábor. 

“Gyökérparaszt” – riposztolt ugyancsak a Facebookon az egykori LMP-s képviselő.

Szél eddig csak a fideszeseket zavarta

Korábban Szél Bernadett kizárólag fideszeseket bosszantott fel, annyira, hogy valaki azt kiabálta be egy hozzászólásához a Parlamentben, hogy:

“Mi nem mást ütünk, csak téged.”

Akkor elterjedt, hogy Tasó László volt a bekiabáló, ám a képviselő ezt cáfolta, a jegyzőkönyvben pedig nem nevezték meg az illetőt. így a mai napig nem tudni, ki lehetett a bekiabáló.

Szél Bernadett Illés Zoltán államtitkártól is megkapta a magáét az előző ciklusban, ő azt közölte a képviselővel: “Attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos, attól hogy ön állít valamit, még nem következik az, hogy ön ért hozzá, hogy úgy vannak a dolgok.”

Illés később SMS-ben kért bocsánatot.

Update: Szél reagált

Rosszul írtuk, Szél Bernadett valójában szinte rögtön reagált, mégpedig a következőket:

“Miután totál elszúrják — alapvetően a nagyobb frakciók — azt a kezdeményezést, amivel igazán kínos helyzetbe hozhattuk volna a fideszt, nem önkritikát gyakorolnak vagy lapítanak, hanem beszólnak, de nem is akármilyent. És abban az égvilágon semmi csúsztatás nincs, hogy a szocialista frakció kétharmada nem adta a támogatását annak ellenére, hogy a médiában folyamatosan az ellenkezőjét harsogták. Flaszterparaszt??? Hát gratulálok.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik