Belföld

Bárkiből lehet Sólyom-tulajdonos

Nem adja fel a cég ügyvezetője, Lucsik János most új befektetők jelentkezését várja.

„Magyar légitársasághoz, magyar befektetők jelentkezését várjuk!” – írja Lucsik János a Sólyom honlapján és a legnagyobb közösségi oldalon is.

Újra megpróbálkozik a magasba emelkedéssel a magyar légitársaság, új ötlettel próbálkoznak, most érzelmi alapon közelítik meg a dolgot.

„Új, magyar légitársaság van születőben: a Sólyom Hungarian Airways. Nincs olyan magyar ember, aki érzelmek nélkül viszonyul e folyamathoz” – írják.

Akadályok leküzdve, jönnek a jó hírek

Lucsik azt írja, hogy maguk mögött hagyták az elmúlt hónapok nehézségeit, újult erővel küzdenek az álmok megvalósításáért, a magyar légitársaságért. „Őszintén bízom benne, hogy sokuk szívét megdobogtatják a jó hírek, és ezúttal is és a jövőben is számíthatunk honfitársaink biztató támogatására” – teszi hozzá az ügyvezető.

Jó hír még az is, hogy a társaság menedzsmentje teljesen megújult, „új üzleti szemlélettel, új üzleti stratégiával folytatjuk munkánkat”.

„Lucsik János, mint a Sólyom Hungarian Airways Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatója arra kérem, legyen a befektetőnk, legyen a tulajdonostársunk, legyen az üzleti partnerünk! Legyen az új magyar légitársaság 100%-ban magyar!”

Bárki jelentkezhet

„Várjuk azon magánszemélyek, gazdasági társaságok, civil szervezetek, önkormányzatok, állami vállalatok jelentkezését, akik üzleti potenciált látva légitársaságunkban, tulajdonosként hozzájárulnának célkitűzéseinkhez és jövőbeni terveinkhez.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik