Belföld

A gój motorosok az ATV mellett

A gój motorosok vezetője levelében azt írta a tévének, hogy tagjaik között az ATV „nem a legnépszerűbb csatorna”, mert 2006-óta számos hazug állítást közöltek róluk. Mészáros Imre szerint azonban ők „hisznek a szólás- és véleményszabadságban”, ezért megdöbbentek a büntetésen.

Szerinte az ATV ugyanúgy élőben közvetítette a szombati Fidesz kampányrendezvényét, mint másnap a kormányváltókét. Az elnök szerint el kell ismerni, hogy „az ATV egyik napon sem manipulált. Mit tehettek volna? Szombaton és vasárnap hitelesek voltak, ami remélhetően továbbra is így marad”. Szerinte jogtalan a büntetés. Ha már büntetés, akkor „az összeborulás szervezőit kellene büntetni, hiszen ők pontosan tudták, hogy élőben közvetítik a demonstrációjukat”.

A sugárzott kampányfilmek színvonala és tartalma, inkább kedvezett a kormányoldalnak. A gój motorosok valamennyien elmennek szavazni, bár nem teljesen elégedettek, de bizalmat adnak a Fidesznek – írta Mészáros Imre annak kapcsán, hogy egymillió forintra bírságolta az NVB az ATV-t. Korábban a gój motorosok jelezték a Hír24-nek egyébként, hogy nem ők provokálták a vasárnapi rendezvény résztvevőit. Ők egyáltalán nem vettek részt az eseményen, sem támogatóként, sem ellentüntetőként, sem szimpatizánsként, sem provokátorként.

 

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik