Belföld

Gój Motorosok leplezték le a hétvégi berregetőt

Lehullott a lepel az álruhás motorosprovokátorról.

Vasárnap délutáni tudósításunkban láthattak egy videót, melyen munkatársunk szerint a Gój Motorosok Egyesületének egy tagja túráztatta motorját, így zavarva meg az Összefogás rendezvényét, majd búcsúzóul középső ujját a levegőbe lendítve beint a hökkent demonstrálóknak.

Elevenítsük fel e nemes gesztust megörökítő képsort.

Mint látható (pontosabban: mint nem látható), a kétkerekű főszereplőn nincs matrica, nincs felségjelzés, de még csak egy árva totáltesttetkó sem villan ki; sehol egy felirat gójjal, mollyal, bárakármivel.

Nem gój, gárdista!

A cikk megjelenése után feldúltan telefonát nekünk a Gój Motorosok Egyesületének vezetője, Mészáros Imre, s jelezte, semmi közük a berregtetű úrhoz. Mi több, ők egyáltalán nem vettek részt az eseményen, sem támogatóként, sem ellentüntetőként, sem szimpatizánsként, sem provokátorként.

Mészáros úr kérésére természetesen az összes gójozást eltüntettünk a szövegből, s a videó címéből is.

Viszont. Eztán az igazságkereső gój motorista elnök levadászott nekünk három fotót, melyen övéi körében látható az inkriminált berregátor. Ezekből pedig az derül ki, hogy a flaszter bukós sztárja bizony egy másik szervezet, a Gárdamotorosok tagja.

Követés

Ezúton megkövetjük a gójokat.

Önök pedig fogadják be az alábbi fölvételeket. (Tessék tekerni, a közökben megdöbbentő infóval szolgálunk.)

Nos, ez itt a megdöbbentő infó helye.

Mészáros úrtól tudjuk, hogy az általa vezetett gójok a legkevésbé sem antiszemiták, amit mi sem igazol parádésabban, mint hogy a nevüket (idézzük az elnököt) egy “nem gójtól kapták”.

Tessék még tekerni.

Mészáros úr azt állítja, még nevük sem volt, amikor az alábbi történet esett meg velük egy kiránduláson.

Motorostársukat, az LGT zenészét, Somló Tamást ugratták valamivel, mikor is a muzsikus, viccesen visszaszólt: persze, azért engem szivattok, mert én nem vagyok gój.

Támadt erre önfeledt kacagás, s mire mindenki kitörölte szeméből a vidámság könnyeit, megszületett az originális név: Gój Motorosok Egyesülete.

Ami szerintünk rossz név.

Brüm.

Olvasói sztorik