Belföld

Schmidt Máriánál lakik Rogán Antal

A Terror Háza igazgatójának is van érdekeltsége abban a lakóparkban, ahol többek között Rogán Antal és Varga Mihály lakik.

Korábban már írtunk arról, hogy az V. kerületi polgármesternek, a Fidesz frakcióvezetőjének a Pasa Park nevű lakóparkban van lakása, Rogánné a saját nevén lévő lakáson 52:48-as arányban osztozik Deák Annamáriával, aki az V. kerület alpolgármesterének, Puskás Andrásnak a felesége.

Rogánnak azonban nem csak az alpolgármester a szomszédja, ugyanebben a lakóparkban lakik Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is. A frakcióvezető korábban eltitkolta a vagyonnyilatkozatában a lakása egy részét, egészen pontosan harminchat négyzetmétert, de ezt később javította.

Üzletemberek és Schmidt Mária

A 444.hu most arról ír, hogy a Pasa Parkot a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt., a BIF a saját ingatlanjai között jegyzi, a honlapjukról pedig kiderül, hogy a cég főbb tulajdonosai között feltűnik Schmidt Mária és több ismert üzletember is.

A Terror Háza főigazgatója és gyermekei a Pió 21 Kft-n keresztül tulajdonos a BIF-ben, de ugyanígy résztulajdonos Spéder Zoltán, az FHB Bank igazgatóságának az elnöke és résztulajdonosa is. Azonban feltűnik egy panamai vállalkozás is, a Chatterley Business Corp., ők a Halmi út 46 Kft.-n keresztül résztulajdonosok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik