Belföld

Rogán Antal eltitkolta lakása egy részét

Harminchat négyzetméterrel megnőtt a Fidesz frakcióvezetőjének a lakása, de ezt nem tüntette fel a vagyonnyilatkozatában.

Egy télikert és a lépcsőházból is egy hat négyzetméteres darab, így lett Rogán lakása hirtelen 149 négyzetméteresből 185 négyzetméteres – írja a 444. De Rogán ezt elfelejtette jelezni a vagyonbevallásában, mint ahogy azt is, hogy az épületnek két garázsbeállója is van.

Az Együtt-PM már korábban vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett Rogán és felesége ellen, közérdekű bejelentéssel fordultak a NAV-hoz. Arra keresik a választ, hogy „miből származik a Rogán-házaspár mesés ingatlanvagyona, titkol-e a fideszes politikus esetleg más több tízmilliós értékű vagyontárgyat vagy ingatlant is a választópolgárok elől”.

Rogán Antalnak és feleségének is a Pasa Park nevű lakóparkban van lakása, Rogánné a saját nevén lévő lakáson 52:48-as arányban osztozik Deák Annamáriával, aki az V. kerület alpolgármesterének, Puskás Andrásnak a felesége. Rogánnak azonban nem csak az alpolgármester a szomszédja, ugyanebben a lakóparkban lakik Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik