Belföld

Újabb helyszínen nyílik LISZI

lakotelep(1)(960x640).jpg (lakótelep)
lakotelep(1)(960x640).jpg (lakótelep)

A Vízivárosban is megnyílik Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda szombaton. A városrészben élő közel négyezer embert tanácsadásokkal, programokkal várják a Budai út 64. szám alatt található irodában.

A „Lakóközösségi programok és szolgáltatások fejlesztése a Vízivárosban” című pályázatnak köszönhetően megnyítja kapuit a Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda, amelynek feladata sokrétű. A legfőbb cél, hogy a Vízivárosi lakótelepen élő közel 4 ezer lakos számára olyan lakóközösségi szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek a társadalmi cselekvésre, az aktív állampolgárságra és a közösségi összefogásra ösztönzik a társasházak lakóit, ezzel erősítve a társadalmi kohéziót és az integrációt a lakótelepen.

Az iroda munkatársai tanácsadásokat, programokat szerveznek, megvalósítják a közösségi akciótervet.

A Vízivárosi Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Irodát március 29-én (szombaton) 9:30-kor adják át a Budai út 64. szám alatt.

A programok 8:30-kor indulnak. A kicsiknek és nagyoknak szóló Zumbát követően 10-kor kezdődik Mits Péter gyerekműsora. A legkisebbek készségfejlesztő játékok, kézműves foglalkozás várja. Az Xbox játszóház pedig 14 órakor nyit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik