Belföld

Titokzatos kép a lottómilliárdosról

A Facebookon terjedő fotón a minden idők ötödik legnagyobb nyereményét érő lottószelvényt tartja maga elé egy férfi. De csak a segédszelvényt.

Kapcsolódó cikkek

A Bors a 3 milliárd 54 millió forint titokzatos nyertese nyomába eredt. Az illetőről amit biztosan lehet tudni, hogy Dorogon a Bécsi utcai lottózóban adta fel a vagyont érő szelvényt. Valamint azt, hogy 13 napja nem jelentkezett minden idők ötödik legnagyobb nyereményéért. A szerencsést egyébként nem sürgeti az idő, június 12-ig jelentkezhet a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Nem csoda, hogy a város lottólázban ég, sokan szeretnék tudni, melyik szomszédjuk lett a semmiből milliárdos. Egy Facebook-képről is pletykálnak, amin megmutatja a szelvényt egy férfi – tudta meg a lap.

A neten terjedő kép valószínűleg kamu, hiszen a segédszelvényen akármilyen számokat beikszelhetünk, a valóban milliárdokat érő igazolószelvény azonban nem szerepel rajta.

UPDATE

Ahogy írtuk is, a képnek semmi köze a most több mint 3 milliárddal gazdagodó szerencséshez. Csupán illusztráció, nem a nyertest ábrázolja, hanem egy korábbi sajtóanyagból lett kivágva. Ez kering most a neten.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik