Belföld

Fidesz-irodában szervezik a Békemenetet

A Nyugat.hu oldalon hallható két telefonbeszélgetés. A lap egyik olvasó felhívta a helyi Fidesz-irodát, érdeklődni szeretett volna a Békemenetről, buszoztatásról, jelentkezésről. Az iroda alkalmazottjai pedig nagyon segítőkészek voltak:

„És akkor Önöknél az irodában kell feliratkozni, mert többen mennénk?

Igen, most nem tudom akkor, hogy ismerjük-e egymást, vagy?

Nem, nem hiszem, mert vidékről jönnénk be Szombathelyre és innen mennénk tovább, úgyhogy idáig meg tudnánk oldani az utat, de tovább nem tudnánk megoldani.

Persze. Szombathelyről fognak indulni valószínűleg, most még nem tudom a helyszíneket pontosan, a kolléganőm rendezi, de akkor én ezt továbbítom és a kolléganőm fel fogja hívni, hogy mikor lesz az indulás, jó?”

Majd utána az is kiderül, hogy mindez ingyenes. Hurrá.

Nem egyedi jelenség

Közben a Fidesz Zalaegerszeg Facebook-oldalon, erre a képre kattintva meg az derül ki, hogy onnan is indulnak buszok, ráadásul öt is, „de a helyek már nagyon fogynak”, írják.

„Kérjük, hogy aki csak tud, mindenképpen vegyen részt, továbbá szóljon családtagjainak, rokonainak, barátainak és ismerőseinek is!

Az utazás költsége 1.000 Ft/fő.”

A zalaegerszegieknek tehát nem ingyenes az utazás, bár azt nem tudni, számlát, blokkot adnak-e az ezresért cserébe.

A Fidesz SMS-esekkel bombáz

Nem is olyan régen pedig arról írtunk, hogy egyre több embert buzdítanak arra SMS-eskben, hogy vegyenek részt a hétvégi Békemeneten. A Fidesz sajtóirodája elárulta a Hír24-nek, hogy ők küldték a szöveges üzeneteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik