Belföld

Veletek leszünk “Nélküled”

Jubileumi koncertet ad Vásárhelyen az Ismerős Arcok. A Vásárhely24-el most jegyeket is nyerhet rá!

15 éve, 1999. október 23-án alakult napjaink legnépszerűbb nemzeti rock zenekara, az Ismerős Arcok. Dalaik zömében a magyar emberek és a nemzet sorsáról, a trianoni örökség hatásairól szólnak. Mindez egy erdélyi út után alakult ki a zenekarnál, azóta a frontember, Nyerges Attila Wass Albert művészetéhez is szívesen nyúl.

Zenéjükben emellett megjelenik a blues és a dzsessz is, gyakran tartalmaznak dalaik népi, népzenei motívumokat is. Hét lemezük jelent meg a 2012-es Kerítést bontok albumig. Legnagyobb sikereik a Barátom, a Mennyit ér, vagy Nélküled mellett, hangulatos blues rockokat is írtak, mint a Ha lemegy a nap című dal.

J Á T É K

A zenekar március 28-án 19 órai kezdettel Vásárhelyen ad koncertet a BFMK-ban. Jegyek elővételben 1.700, a koncert napján a helyszínen 2.200 Ft-ért vásárolhatók. A Vásárhely24-el most biztosan lehet helye a feledhetetlen koncerten! Játékunkban 3 szerencsés párjával közösen tapsolhatja és énekelheti végig a fellépést.

Azok között akik lájkolják, megosztják ezen cikket a Facebook-on, valamint kommentben aláírják kedvenc dalukat az együttestől máris esélyesek egy páros belépőre!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik