Belföld

Hazugságvizsgálat alatt Orbán

A Heti Válasz Online ismét elővette a Gyurcsány-kormány volt titokminiszterének testvére által üzemeltetett „Kormányzati Tanácsadó Jósda" ügyét.

A Kormányzati Tanácsadó Jósda szerint az április 6-i országgyűlési választásokon „az Összefogás pártjai nyernek, legalább 60 százalékos többséggel”. A kocka április 4-én, „hazánk felszabadulásának ünnepén fog megfordulni, és jelentős erők állnak majd az Összefogás (baloldali) mellé”. Mivel a jósda jóslata a január 18-i csillagállás szerint készült, s a február 25-ére beígért további részleteket a Heti Válasz Online nem lelte fel a Lélekkutató Intézetként is működő jósda honlapján, ezért megkérdezték Szilvásy Péter igazgatót: miként látja most az április 6-i választások lehetséges kimenetelét?

Szilvásy Péter az internetes lapnak elárulta, két súlyos ok miatt nem frissíttették honlapjukon a témát. „A BM egyik szakértőjétől” ugyanis megtudták, „hogy a 2006. augusztus 20-án elkövetett telepatikus tömegmanipulációk felderítése, és főleg az eredmények publikálása nem áll érdekében a minisztériumnak. Mivel ha hivatalos szervként közzétennék a részleteket, akkor két napon belül megbukna az Orbán-kabinet, ami Pintér Sándornak nem érdeke”.

A jósdaintézet vezetője ezért úgy döntött, hogy most információkat gyűjtenek: „különösen a március 15-i Orbán-beszéd lesz izgalmas, amelyet fonológiailag is elemzünk, és agyhullám-detektoros hazugságvizsgálót (EERD) is alkalmazunk. Az eredmények alapján döntünk a továbbiakról. Az EERD-t március 29-én is használjuk, annak megállapítására, hogy mely ígéretében vagy értékelésében hazudik Orbán Viktor. Azután április 1-jén lépünk” – írta válaszában Szilvásy.

A jósdaigazgató honlapon lévő írásából kiderül, hogy a nemzeti ünnepünkön Orbán Viktor „felszólalása ismét megosztja és konfliktálja majd a nemzetet. Mentalitása, stílusa, beszédének tartalma egy újdonságot is tartalmazhat, melyből azt lehet prejudikálni, hogy (…) császársági, feudalista restaurációra készül, ha esetleg megnyerné a választásokat. Ez a sunyi hátsó szándék sok hívének okozná a halálát”. Szerinte forradalmi változással az érne fel, „ha Orbán Viktor lemondana a Fidesz elnökségéről, de az intelligenciája ahhoz nem elég magas, hogy ezt megértse, miért kellene megtennie” – idézi a Heti Válasz Online.

Szilvásy Görgy már hét éve azt nyilatkozta az MTI-nek: gátlástalanságnak tartja, hogy a Fidesz családja tragédiáját politikai célokra használja fel, de soha nem fogja megtagadni a testvérét. Akkor még kancelláriaminiszterként azt mondta: családi tragédia, szülei, testvére és jómaga több mint tíz éve annak a tanúi, hogy a nagyon tehetséges testvére hogyan épül le egzisztenciálisan és hogyan él egy képzelt világban. A miniszter öccse többszörösen kitüntetett feltalálóként dolgozott egy gyógyszergyárban a kilencvenes években, majd egyre inkább a természetfeletti dolgok felé fordult, olyannyira, hogy otthagyta a munkahelyét is.

„Nem tudom, nem akarom és soha nem is fogom megtagadni a testvéremet. Ha levelet kapok tőle, elolvasom, de mindenki másnak már évekkel ezelőtt is azt javasoltam, hogy egyszerűen csak törölje” – tette hozzá akkor Szilvásy György. Az egyszemélyes Kormányzati Tanácsadó Jósdát 2006 ősszel találta ki az öccse, azzal az indokkal, hogy ha ezt korábban létrehozta volna, akkor előre láthatta volna az augusztus 20-i vihart és annak következményeit. A politikus annak kapcsán adott interjút a távirati irodának, hogy öccse, Szilvásy Péter miatt több napilap és a Fidesz is támadta az elmúlt napokban.

Jósolt a Fidesz 2013-as tanácsadója is

Mint korábban megírtuk, a Wieber and Wieber Kft.-t a Fidesz-frakció fizette tavaly kommunikációs tanácsadásért. A cég tulajdonosa Wieber Tamás és Wieber Orsolya. Utóbbi Rákay Philip felesége – írta tavaly a 444. Wieber Orsolya viszont nemcsak tanácsadó, hanem asztrológus is. Magyarország 2013-2014-es szolár horoszkópjának elemzése alapján szerzőtársával például arra jutott, hogy idén a „Sors csak az őszinte, akár kemény szavakkal megfogalmazott, ám jogilag alátámasztott álláspontot engedélyezi a közös hazában élőknek. Néptől és vezetésétől egyaránt saját árnyoldalaikkal való szembenézést követeli meg. A kormánytól az elkövetkezendő egy év egy átgondolt, alázattal cselekvő, igazságos átalakító munkát vár, a néptől pedig a kézzelfogható, fizikai világ fátyla mögött rejtőző valóság fölismerését, s a titkos érdekektől való függetlenedést.”

Fényiné Csobor Rózsa és Wieber Orsolya szerint „Magyarország Szolár képlete, egy évre vonatkozó asztrológiai előrejelzése, a mindenkori október 23-ával, a Magyar Köztársaság kikiáltásának dátumával, hazánk jelenlegi államformájának születésnapjával kezdődik.” (…) „A most induló Szolár évnek a “személyes évszáma” a 3-as, mely a Jupiteri erők képviselője. Jupiter, a Nyilas uraként, nemzetünk Nyilas érdekeltségének megélendő analógiáit hordozza, sőt a hagyomány szerint e létünket befolyásoló sorsbolygó a Magyarok Bolygója nevet is viseli. Ebben a 24. “születési” évben keringésének visszatérését is ünnepeljük. Mely csakúgy, mint a Vénusz esetében, különös hangsúlyt jelez számunkra. A Rák jegyében állva, holdi uralomban a nemzet hazához, családhoz, az anyaföldhöz való kötődését erősíti és hűségét a nehézségek ellenére is meghálálja. (…) Mivel a Jupiter a hit, jog, és erkölcs bolygója is egyben, a törvényi intézkedések ezen témákban kerülnek előtérbe jelen Szolár évünkben. Ezt támasztja alá a két teremtő erejű sorsbolygó kedvező fényszöge (…) mely nehézségeink és sebezhetőségünk ellenére szerencsés kimenetelű törvénykezési évet mutat.

A szerzők szerint Skorpió jegyben állva a vezetés nem kerülheti el, hogy a dolgok mélyére ásva kormányozzon, a kérdés az, hogy “kígyóként a porban tekeregve vagy hatalmas lelki erejéből és tudatos koncentrációjából adódóan Főnixmadárként újjászületve szárnyal-e küldetését teljesítve. A mindenkori “skorpiós” kormány előtt két út áll: vagy közös problémáink gyökeréig hatolva, s onnan hatalmas lelkierővel megemelkedve egy magasabb látószögből letekintve, spirituális válaszokat adva működik a világban, vagy elfedve a valóságot, titkos utakon, titkos vezetőkkel kormányoz”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik