Belföld

Senkitől sem fél Orbán Viktor

A címben azt írtuk, hogy senkitől nem fél a miniszterelnök, ez azonban nem egészen helytálló, de erről majd később. Először mutatunk három dolgot, amitől biztosan nem fél Orbán Viktor, majd három olyat, amitől akár félhet is.

Nem fél

Orbán Viktor egészen biztosan nem fél Brüsszeltől. Elég csak idemásolni a 2012. március 15-én elhangzott beszédéből egy gondolatot:

„A magyarok programja és kívánsága 2012-ben így hangzik: nem leszünk gyarmat!”

De korábban a Békemenet is gyalogolt már azért, hogy ne legyünk gyarmat, amit később Orbán így kommentált: „A békemenettel teljes egészében egyetértek, és a mi munkánk arra irányul, hogy Magyarország valóban ne váljon gyarmattá.”

A kormányfő ugyanígy nem fél a Rezsidémontól sem, hiszen már olyan kicsire csökkentették a rezsit, hogy az már majdnem ki is múlt teljesen, így nincs mitől tartani, nincs mitől félni. Rezsicsökkentésből most érkezik a harmadik, valamint a rezsialapdíjak csökkentése vagy teljes eltörlése is felmerült már.

Kép: Orbán Viktor / Facebook

Az idei kampány állandó mellékszereplőjévé vált már egy bizonyos bohóc, aki plakátokon rémisztgeti a politikusokat, de Bajnai Gordonra már személyesen is megpróbált rátámadni. De ettől a bohóctól nem kell tartania a miniszterelnöknek, szótlan egy bohóc ez, de ahogy eddig megismertük, csak a baloldali politikusok érdeklik.

Fél

Az már kiderült, hogy a sebességtől, ha hegyről kell lejönni két fadarabon, attól félne, de az egyik legutóbbi Orbán-videóból arra következtetünk, hogy a kisgyerekektől is tart egy kicsit a miniszterelnök. Ha nem is fél, de az óvatos tartózkodás jellemzi őt, nem találta a helyét a gyerekkoszorúban.

Még egy félelem. Ez pedig az indiai nők és asszonyok. Mindenki emlékszik még arra a jelenetsorra, amikor oltári kínos helyzetbe került a miniszterelnök, áthágva az etika általános szabályait, kézcsókkal szerette volna köszönteni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökét.

Ön szerint van olyan dolog, amitől fél Orbán Viktor? Írja meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik