Belföld

150 új munkahelyet teremt Szegeden a Transcom

Szegeden nyitja meg májusban az első magyar nyelvű szolgáltató központját a Transcom Hungary.

A város vezetése több fordulóban folytatott sikeres tárgyalásokat a nemzetközi cég menedzsmentjével, melynek eredményeképpen a vállalat Szegeden kívánja 150 új – zömében kvalifikált – munkahelyet jelentő bővítését megvalósítani.

Botka László polgármester örömét fejezte ki a sikeres tárgyalások után és megerősítette, hogy a város továbbra is kész minden szükséges segítséget megadni a munkahelyteremtő cégeknek, vállalkozásoknak – olvasható a polgármesteri kabinet sajtóközleményében.

Transcom

A Transcom Hungary Kft-t 2005-ben alapították, hogy támogassa a nagyobb telekommunikációs ügyfeleket Közép- és Kelet-Európában. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy Budapest földrajzi helyzete Közép-Európa szívében, hihetetlen lehetőséget képvisel a nyelvi készségek elérhetőségének szempontjából.

2006-ban a világ legismertebb és legfontosabbe-kereskedelmi platformja volt. 2007-ben, a Transcom Budapest megkaptaa nagy háztartási készülék szektorban működő egyik legfontosabb multinacionális cég szolgáltatásainak indítását először német, majd később holland, magyar, szlovák és cseh nyelven.

2009-ben, egy vezető amerikai nemzetköziközlekedési és szállítmányozó cég csatlakozott a nagy márkákat kiszolgáló Transcom Budapesthez. A működési terület mellett, Budapesten is van egy a Transcom Globális IT Támogató központjai közül. A 31 IT szakértő 24 órában nyújt segítséget, a hét mind a 7 napján világszerte az összes Transcom Központnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik