Belföld

Gaudi-Nagy megint kihajította az uniós zászlót

Gaudi-Nagy kétszer is kihajította a Parlamentből az EU-zászlót, Simon torkán ott a kés. Elnöki pánik robbanásveszélyes lufik miatt, Puch Lászlótól kér pénzt a jobbikos jogvédő. Képviselők szerettek egymásba, pöttyre pötty. Üdv a t. Ház zárónapjáról.

17.00 “Köszönöm, hogy négy éven át szolgálhattam a hazámat!”

A francba, nehogy már Gadi-Nagy zászlódobálásával zárjunk!

Jobb a szájíz Vágó Gábor utolsó felszólalása után. Címe: “Köszönöm!” A szöveg pedig ennyi: “Köszönöm, hogy négy éven át szolgálhattam a hazámat!”

 

16.56 Gaudi-Nagy kizárva

Mivel a t. Ház immár nem határozatképes, a levezető elnök, Latorczai kizárja Gaudi-Nagyot a mai ülésről, s egyúttal a ciklusból. Piros lap a kilencvenedik percben.

Gaudi-Nagy kicsit még marad, pózol, a pártigazgatóját kéri, fotózza le őt a mobiltelefonjával, csak eztán távozik.

 

16.49 Gaudi-Nagy megint kidobta

Na tessék, hát lehet itt elköszönni? A büdös fenét lehet.

“Éljen a szabadság, éljen a haza, le a gyarmatosítással!” – ezekkel a szavakkal ismét kivitte a teremből az uniós zászlót Gaudi-Nagy Tamás, és ismét kihajította az ablakon. Ha valaki lemaradt volna a délelőtt eseményeiről, azoknak eláruljuk, pár órával ezelőtt már élt-e a széles gesztussal Gaudi-Nagy (lásd korábbi posztjainkat), ám azóta visszakerült a patkóba a kék-sárga lobogó.

Az LMP-s Vágó Gábor próbálta megakadályozni jobbikos képviselőtársa tettét, s a következő magvas párbeszéd zajlott le köztük: “Ne vidd már ki!” “De, kiviszem!”

9.43 Tacepaók

Ugye izgulnak, vajon milyen papírok lógnak azokon a lufikon? Véget vetünk a szorongásnak, íme két tacepaoszöveg: “Véget kell vetni annak, hogy a kormány közérdekű adatok nyilvánosságra hozását akadályozza!” “Söralátét méretű adóbevallást!”


Fotók: Neményi Márton

9.37 Ezek tök komolytalanok

Az események jakabi (és drámai) vázolása után, ahelyett, hogy fejvesztve menekülnének a képviselők a lufibumm elől, inkább -kockáztatva a héliumbelégzést – maradnak az ülésteremben. Mi több: rötyögnek. Skandallum.

 

9.32 Végre eregetnek

Hatalmas narancslufikat eresztettek “szélnek” PM-es politikusok az ülésteremben. Az ülésvezető Jakab alelnök büntetéssel fenyegetőzik, valamint megjegyzi, nem tudni, milyen egészségkárosító gázok szabadulhatnak majd el, ráadásul robbanásveszély is fennáll. Fortélyos félelem!

9.31 Fidi, szoci – egykutya

Vona Gábor szerint a Fidesz úgy beszél, ahogy a Jobbik, s úgy cselekszik, mint a szocik, következésképpen “az embereknek” elegük van az egészből. A Jobbik elnöke javasolja, az összes parlamenti párt tegyen a “simonozások” ellen: minden frakció nyilatkozzon arról, tagjainak vagyonnyilatkozatai fedik-e a valóságot.

 

9.14 Sziréna helyett lufik

A múlt héten az LMP-sek villantottak azzal, hogy közel egy órán át szirénákkal lehetetlenítették el az ülést. Az akciónak hős Parnó úr vetett véget, hogy miként, itt elolvashatják. Ma, úgy tudni, az LMP-ből jó pár hónapja dezertált PM-esek botránkoztatnak majd, kissé csöndesebben: lufikat hoztak be az épületbe. Izgi.

9.06 Már a Házban a lufik

Senkit, de senkit ne tévesszen meg, hogy Harrach Péter Valeriána-erejű napirend előttijével indul a 2010-14-es Országgyűlés utolsó napja, amit a szürke egy másik árnyalatát megjelenítő Rétvári Bence szavai követnek. Hihetetlenül vicces nap lesz ez a mai, ugyanis mndenféle akciókkal készülnek az ellenzéki kópék.

Olvasói sztorik