Belföld

Szeretetfutás lesz a Haleszban

Futas(1)(2)(960x640).jpg (futás, futóverseny, )
Futas(1)(2)(960x640).jpg (futás, futóverseny, )

A fehérvári BSI futónagykövet, Pothárn Fanni és csapata ezzel a rendezvénnyel szeretné kifejezni a futás iránti szeretetét Valentin-nap alkalmából. Az örömfutás megnyitója szombaton 9 órakor lesz a Halesz ligetben.

A megnyitót egy rövid közös bemelegítés követi. A résztvevők két távon futhatnak, amelyet egy 1 km-es körpályán tesznek meg. Az első a 2 km-es táv, mezőnye 9.30-kor rajtol, s őket követik a 7 km-t futók 10.00-kor.

Nincs korhatár

A résztvevők mindegyike névre szóló oklevelet kap jutalmul. A versenyen résztvevőket különleges rajtszámmal látják el a szervezők, amelyet mellkasukon rögzítve kell majd viselniük. Az eseményen bárki részt vehet, aki szereti a kihívásokat vagy szimplán csak szeretne egy jót futni.

Az indulókat a verseny ideje alatt és a verseny végén frissítővel látják el. Részvételi díj nincs, azonban az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

Regisztrálni itt lehet.

Futás=örömforrás

A futás és a sport öröm és nem kell rekordokat futni ahhoz, hogy átéljük a mozgás örömét – emelte ki Pothárn Fanni, akit egy húsz fős, diákokból álló csapat is segíti a rendezvény lebonyolításában. Elmondta, hogy előzetesen 128 ember jelezte részvételét, de az Alba Volántól és a Honvéd SE-től is jönnek majd, így a 170-et is elérheti a résztvevők száma. “Ha naponta akár csak egy embert is tudok motiválni, hogy sportoljon, akkor már sikeresnek nevezhetem a tevékenységemet.” – tette hozzá a fiatal futónagykövet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik