Belföld

A legfurcsább dolog, amit az MTI ma adott nekünk

A magyar nemzeti hírügynökség valamiért fontosnak tartotta mindenkivel megosztani a Fény és Szeretet Szabadkeresztény Egyház közleményét. Változtatás nélkül közöljük.

A Fény és Szeretet keresztényegyház hitvallása, tanítása, az Őskereszténységi valláskultúra újraélesztésében, a Jézus Hitű kereszténység feltámasztásában, a Fény és a Szeretet bölcsességében, az egy akarat… egy cselekedet jegyében, embertársaink, a rászorultak felemelkedésében, felemelésében, Isten hitben és Isten imái általi megdicsőülésben rejlik.

Az 1944. március 19. napi emlékmű felállítással egyetértünk, az ártatlan emberek elhurcolása, megalázása, kivégzése, az Önkényuralom kegyetlensége, a diktatúra felszámolása emlékére.

Azzal szemben, viszont amely az Emlékmű jelképét szolgáló Gábriel Arkangyal jelképét jelenti, nem értünk egyet! Az Ő személye, nem erre hivatott! Ő az Isten Angyala,

“Ő hírvivő” nem a nacik, nem az oroszok vagy bármely más diktatúra szimbóluma!

Ez megalázó, szégyen, és bárki teszi is ezt a szimbólumot, az kisajátítja, saját céljai elérése érdekében! Ez ellen, felemeljük hangunkat!

Magyarország oltalmazója védelmezője Szűz Mária, Boldogasszony anyánk, akinek az országunk a védelme alatt áll!

Tanításaink által, Dicsőítjük Boldogasszony anyánk, magyarok Világkirálynője, Szűz Mária cselekedeteit, akinek emléket, Templomot, Kegyhelyet, kívánunk állítani a Magyarok Nagyasszonya emlékének Dicsősségére!

A Fény és Szeretet Keresztényegyház 2000 évvel ezelőtt már volt, Ma is van, és Örökkön örökké lesz!

Áldás és Békesség, minden Jó és igazlelkű Istenhívő Embernek.

Kiadó: Fény és Szeretet Szabadkeresztény Egyház

Ajánlott videó

Olvasói sztorik