Belföld

Rangos elismerést söpört be egy hévízi étterem

attila étterem (attila étterem)
attila étterem (attila étterem)

A hévízi NaturMed Hotel Carbona éttermét több szempont alapján vizsgált működését kiemelkedő színvonalúnak találták. A rangos minősítés hivatalos átadására a szállodában került sor.

Kiemelkedő színvonalának köszönhetően Magyarországon először a NaturMed Hotel Carbona Attila étterme részesült TÜV Rheinland Star tanúsítványban. A számos szempontot vizsgáló helyszíni értékelés során többek között az étterem élelmiszerbiztonsági feltételeit, konyhai előkészítési és felszolgálási folyamatait, valamint beszerzési és optimális gazdaságossági mutatóit vették figyelembe.

„Magyarországon elsőként a NaturMed Hotel Carbonának adtuk át ezt a világszerte már általánosan elismert minősítést, mely az étterem teljes működési folyamatát értékelte és találta kiemelkedő színvonalúnak” – mondta el Bálint Ágnes, a TÜV Rheinland InterCert Kft. kereskedelmi és marketing igazgatója az ünnepélyes átadón.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy elsők lehetünk ennek a minőségi tanúsítványnak a megszerzésében. A gasztronómia ugyanis nemcsak a vendéglátás része a Carbonában, de szervesen illeszkedik gyógyszolgáltatásaink rendszerébe is, így különösen fontos a mindenre kiterjedő ellenőrzés és precizitás” – hangsúlyozta Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója.

A szálloda Attila éttermének kiemelkedően magas színvonalát 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal is elismerték az egyedülálló, kalóriakategóriákat színkódolással jelző rendszerének és a speciális diétákhoz, ételérzékenységekhez is alkalmazkodó kínálatának köszönhetően. Hévíz legnagyobb szállodájának étterme a minősítési lehetőséget a Magyar Termék Nagydíjon, a TÜV Rheinland InterCert különdíjaként nyerte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik