Élet-Stílus

Hogyan lehetsz titokban lottómilliárdos?

lotto(960x640)(1).jpg (lottó)
lotto(960x640)(1).jpg (lottó)

Íme néhány rafinált ötlet arra, hogyan rejtőzhetünk el a kéregetők elől.

Ha Fortuna a hétvégén úgy döntene, hogy lottómilliárdost csinál belőlünk, az első és legfontosabb teendőnk az lenne, hogy ezt jól titokban tudjuk tartani. A fortunaweb.hu szerkesztőségének tagjai ezért eljátszottak a gondolattal, és végigvették, mit tennének abban az esetben, ha éppen rájuk kacsintana a nagy-nagy szerencse.

Lássuk tehát pár tippet arra, miként tudjuk ismerőseink és rokonaink elől eltitkolni, hogy miénk lett a többmilliárdot érő lottófőnyeremény!

Az első és legfontosabb teendőnk, hogy ne változtassuk meg a szokásainkat! Ne váljunk hirtelen nagyvonalúvá és adakozóvá, és ne invitáljuk meg hirtelen három körre a fél falut. Vagy ne küldjük el a főnökünket melegebb éghajlatra, ha eddig meghunyászkodóan viselkedtünk előtte. Ezekkel ugyanis hamar eláruljuk magunkat.


Fotó: MTI / Balaton József

Mivel egy ilyen volumenű változást nem könnyű lelkileg feldolgozni, ezért a legjobb, ha már a húzást követő héten elvonulunk egy kicsit a külvilágtól. Ez célszerű, ugyanis a legjobban akkor tudjuk átgondolni, mi is történt velünk és hogy merre induljunk tovább, ha egy csendes, nyugodt helyen, messze a város zajától húzzuk meg magunkat.

Ha ezzel mind megvagyunk, induljunk el, és különböző bankokban nyissunk egy tucat új bankszámlát. Ezeket lehetőleg ne a lakhelyünkön tegyük, hanem néhány településen szétszórva. Különben könnyen előfordulhat, hogy valamelyik ismerősünk éppen arra jár és rákérdez: mi az, csak nem te csípted meg a lottófőnyereményt?

Legyünk türelmesek, és várjuk meg, amíg a Skandináv, vagy a Hatos lottón születik egy 300-400 milliós telitalálatos. Ha ilyen történik, mondjuk azt rokonainknak, hogy azt mi nyertük, így kevés a valószínűsége, hogy a milliárdos nyereményre fognak gyanakodni. Ettől aztán hatalmas kő esik le a szívünkről, mellesleg végre elkezdhetünk óvatosan költekezni is, s megvehetünk néhány olyan luxuscikket, amire régóta vágyunk.

Ha további ötletekre is kíváncsi, olvassa el a fortunaweb.hu cikkét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik