Belföld

Elakadt autók, keresztbe fordult busz Baranyában

havazás (havazás, )
havazás (havazás, )

A tűzoltók autókat mentenek a sztrádáról, egy busz kersztbe fordult egy baranya megyei úton, Tolnában pedig kamion csúszott az árokba.

Elakadt néhány autó a hóban az M6-os autópályán, Mohács magasságában, a Budapest felé vezető oldalon – áll a katasztrófavédelem honlapján. A tűzoltók és a közútkezelő szakemberei kint vannak az autópályán, folyamatosan segítenek az elakadt járműveknek. A hókotrók eközben folyamatosan tisztítják az autópálya érintett szakaszát.

A Baranya megyei Lothárdon elakadt és keresztbe fordult az úton egy busz, teljesen elzárja az utat. Az emberek a településen leszálltak a járműről, melynek kiszabadítására a pécsi hivatásos tűzoltók, továbbá egy katonai jármű is a helyszínre vonult.

Elakadt és félig az árokba csúszott egy kamion a 65-ös főút Tolna megyei szakaszán, Tamásiban. A jármű akadályozza a forgalmat, a műszaki mentést a helyi tűzoltók végzik. A mentéshez erőgépre is szükség van.

A havazás szinte egész Nyugat-Magyarországot megbénította. A közlekedés jelentősen lelassult, több autó árokba borult. A térségben 20 centi friss havat várnak, a helyzetet hófúvás nehezíti. Olvassa el összefoglalónkat a hóhelyzetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik