Belföld

VV14 – Varázslónapra beszáll a humor nagyágyúja

Itt a nép a tét. A VoksVadász keddi tartalmából.

Szent Ágnes napja a népi hiedelem szerint varázslónap. Régen az asszonyok sós vízben mosakodtak, hogy gyermekeik egészségesek legyenek. Nekünk olykor a könnyünk potyog!

Sopronba ér „Az Alaptörvény illusztrációi” című kiállítás. Ünnepélyesség biztosítva VV Mátyással és a miniszterelnöki megbízottal, aki a több mint 20 millióért rendelt 15 festményt. A galéria itt!

Miskolcon VV Gyula mutatja be a Munkáspárt megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit. Debrecenben VV Gergely és VV Lajos felelőst keres a balmazújvárosi veszélyeshulladék-tároló ügyében.

“A jó kalmár a világ jótevője”. E címmel nyit kiállítást a kultúráért felelős VV János. Főnöke, VV Zoltán csúcsminiszter a szakállamtitkárral az egészségügyi többletforrásokról és a rezidens-ösztöndíjakról beszél.

Az ellenzék szerint csak látszólag nem voksvadászat, hogy piaci elemzők szerint áprilisig üti a jegybank az alapkamatot, amely kedden újabb történelmi mélypontra kerülhet.

Jászdózsán közös fórumot tart VV Imrével a humor egyik nagyágyúja, Farkasházy Tivadar. A település onnan ismert, hogy itt osztottak a karácsonyi misén a templomban világító szűzmáriás kulcstartót VV János nevében..

p.s.:

A mostani magyar VV-viadal persze semmi ahhoz képest, hogy 221 éve épp e napon fejezték le Párizsban XVI. Lajost.

A Voksvadász hétfőn rendkívüli kiadásban számolt be arról, hogy április 6-a egyik pártvezérnek sem a szerencsenapja. A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik