Belföld

Orbán el-, Mesterházy kiszállhat, Vona, a szerencse fia

Április 6-a egyik pártvezérnek sem a szerencsenapja. A 2014-es éven a Szaturnusz - meg a választás - uralkodik. A VoksVadász rendkívüli kiadása.

Orbán Viktor (1963. 05. 31.) sikerre számíthat. Ez jellemzi idén áprilisban általában az Ikrek életét, a választásokra készülve pedig különösen fontos lehet a kormányfőnek, hogy „fellépése, mások előtti szereplése is nagyon jól sikerül…”. Az e jegyben születettnek hallatlan népszerűsége miatt immár arra kell leginkább vigyáznia, hogy el ne „szálljon”!

Mesterházy Attila (1974. 01. 30.) nagyon kemény időszak elég néz, és nem biztos, hogy a befektetett energia, ki is fizetődik. A Vízöntő jegyűnek, ha az elvek embere, „és nem kíván sem változtatni, sem alkalmazkodni a kialakult helyzethez, akkor bizony érdemes lenne új állás után nézni. Az új lehetőség nagyobb népszerűséget, nagyobb hatalmat adna.

Vona Gábor (1978. 08. 20.) lehet az idei év áprilisának legnagyobb mázlistája. Legalábbis a csillagjegyek alapján ez vár az Oroszlán jegyében született politikusra. A Jobbik elnökének mások pechje alapozza meg a rendkívüli szerencséjét. Vona Gábor ezt kihasználva sokak által irigyelt helyzetet élvezhet majd.

Izing Klára: 2014, A Szaturnusz éve című könyvéből bárki megtudhatja, mire számíthat idén: párkapcsolataiban, pénzügyeiben, munkahelyén.

A VV14 kedden folytatódik. Tartsanak velünk!

surveys

Ajánlott videó

Olvasói sztorik