Belföld

Mesterházynak most érdemes váltania

Vízöntő – Az összpontosítás éve. Izing Klára asztrológus 2014-es előrejelzéséből minden kiderül.

Mesterházy Attilának (1974. január 30.) áprilisban fel kell készülnie arra, hogy a háttérben olyan tevékenységek folynak, amelyek miatt bizonytalannak érezheti jelenlegi munkáját.

A választások időpontja, április 6-a, közömbösnek mondható az MSZP-elnök számára (kedvező napjai: április 2, 4, 19, 24), neki inkább az lehet figyelmeztető, hogy a Vízöntő jegyűnek, ha az elvek embere, „és nem kíván sem változtatni, sem alkalmazkodni a kialakult helyzethez, akkor bizony érdemes lenne új állás után nézni. Mert ezzel a hajlíthatatlansággal itt nem maradhat sokáig”‘. Az ellenzéki összefogás listavezetője még úgy sem mehet biztosra, “ha olyan személyt tudhat maga mellett – vagy inkább maga mögött –, aki a kapcsolatai révén segítségére van abban, hogy ezt a munkát megtartsa.


Fotó: Neményi Márton

“Ha most változtat állást, akkor ezt áldás kíséri: a sors segítségére lesz abban, hogy olyan helyet találjon, amely igazi kihívást jelent, és amellyel anyagilag is jól jár. Ráadásul az új lehetőség nagyobb népszerűséget, nagyobb hatalmat ad. Igaz, több felelősséggel is jár, de bátran álljon elébe! – javasolva könyvében a Vízöntő szülötteinek Izing Klára.

A 2014-es év egyébként a Szaturnusz uralkodásának jegyében telik. Izing Klára ezért arra figyelmeztet, hogy idén a baráti kapcsolatok még nagyobb szerepet játszanak, mint korábban bármikor. A Vízöntők párkapcsolatai pedig próbatétel előtt állnak. Ha vannak olyan problémák, amiket eddig a szőnyeg alá söpörtek, ezek most a felszínre törhetnek, de a Szaturnusz évében induló szerelmi kapcsolatok gyorsan komolyra fordulnak.

Izing Klára: 2014, A Szaturnusz éve című könyvéből bárki megtudhatja, mire számíthat idén: párkapcsolataiban, pénzügyeiben, munkahelyén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik