Belföld

VV14 – Durva akciók jönnek

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász pénteki tartalmából.

Az egyre keményebb helyzetre jellemző, hogy Kaposváron a „nevelőszülői hálózat tárgyi feltételeinek javítására beszerzett háztartási eszközök” ünnepélyes átadására nem kevesebb mint három voksvadász vonul. A karcagi VV Sándor is hazamegy, hogy méltóképpen lehessen ünnepelni a karcagpusztai felüljáró átadását.

A gyulai Petőfi-szobornál három eddig kevésbé ismert VV-harcos küzd a demokráciáért és a szavazatokért, de VV Lászlóné is folytatja országjáró turnéját. Szeged után Mosonmagyaróvár lélegezhet fel, hiszen ahol ő megjelenik, ott adósság nem marad.

A bizonytalan helyzetű VV Tibor marad az Országházban, ahol lezárja tavalyi közigazgatási ösztöndíj programot, miközben voksvadász társai különböző helyszíneken hirdetik, hogy nemcsak az ország, hanem az adott település is jobban teljesíthet VV Viktor csapatának köszönhetően. VV János Ambrózfalván erről bizonyságlevelet is ad.

Kezdődik a díjátadók sorozata is. Kecskeméten a Keresztény Közéletért” emlékérmek kiosztásakor ünnepi beszédet mond VV János. A nap nagy kérdése azonban , hogy ki az Év Példaképe? Az a biztos, hogy fiatal és vállalkozó. Csak ők lehettek azok. Hogy az 50 kiválasztott közül ki a leg…, az a díjátadón derül ki, ahol beszédet mond VV Viktor.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik