Belföld

Hová lett a Marslakók pénze? Jáksó perel

marslakók (marslakók)
marslakók (marslakók)

A Marslakók című sorozat egyik főszereplője azt állítja, nem kapott kártérítést, miután felbontották a szerződését, holott az MTVA a színészek kártalanítására 5 millió forintot adott Jáksó László cégének. Jáksóék beperelnek.

Amint arról mi is beszámoltunk, csütörtökön kitálalt a Marslakók című napi sorozat főszereplője, Boronyák Gergely. A színész azt mondta, hogy nem kapta meg annak az 5 millió forintnak a rá eső részét a produkciót készítő Marslakók Produkciós Kft.-től, amit az MTVA fizetett ki a cégnek, miután megszűnt a sorozat.

Jáksó László az Átlátszó kérdésére, hogy hová lett a pénz, érdemben nem válaszolt, a cikk megjelenése után egy nappal viszont a cége kiadott egy közleményt. Ebben azt állítják, hogy Boronyák Gergely kapott kifizetést a Marslakók Produkciós Kft.-től a szerződés megszüntetése után, mégpedig az MTVA által a megszüntetésről szóló megállapodás szerint a lekötött színészek elbocsátásából fakadó kár rendezésére megfizetett összegből.

“Boronyák Gergelyt a Marslakók tévésorozat kapcsán kötött megbízási szerződése titoktartásra kötelezi. Ennek megszegése miatt Boronyák Gergellyel szemben a jogi eljárás megindításra került” – tették hozzá, hangsúlyozva, hogy a valótlan tényeket állító, illetve híresztelő sajtótermékekkel szemben is sajtó-helyreigazítási eljárást kezdeményeztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik