Belföld

„Kis barátom, én nem veszem el” – Ovisoknál járt Orbán

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szülőfalujában járt a miniszterelnök és mindent körbelátogatott, köztük egy óvodát is, ahol kellemetlen élményben volt része.

Az ovisok éppen szundikáltak, amikor megérkezett Orbán Viktor, de a kis Tomi felült az ágyában, biztos kíváncsi természet, oda is ment hozzá a miniszterelnök. A kis Tomi egy plüssnyulat szorongatott, ezt szerette volna megnézni, de a válasz a mémgyárosok legújabb alapanyagává vált.

Történt ugyanis, hogy Tomi nem akarta odaadni a nyuszit, nem tudni, hogy miért nem, de ez láthatóan megdöbbentette egy pillanatra a kormányfőt.

A jelenetet először mutatjuk Coub-formátumban, hanggal együtt. „Kis barátom, én nem veszem el” – próbálta biztatni, bátorítani a fiút Orbán, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Illetve itt van gif-ben is az ominózus jelenet, a látogatás annyira váratlan lehetett, hogy nem tudták felkészíteni az ovisokat a lehetséges helyzetekre, mint például, ha a miniszterelnök kéri a plüssnyuszit, adjátok oda neki.

De ha már az elvételről van szó, volt olyan, aki kicsit másra gondolt, a miniszterelnöki „nem veszem el” félmondatról más jutott az eszébe.

Ha pedig valaki az eredeti videót is megnézné, akkor azt is idetesszük, megemlítve azt is, hogy lehetséges, hogy ez a látogatás tartogat kellemetlen meglepetéseket is még a kormányfőnek, ugyanis – ahogy arról már korábban írtunk – Rogán Antal mamája pálinkát ajándékozott Orbán Viktornak, ami akár jogsértőnek is minősülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik