Belföld

Aki a politika színpadán lép fel, „ne kényeskedjen, mint egy k*rva”

Dopeman(650x433)(2).jpg (Dopeman)
Dopeman(650x433)(2).jpg (Dopeman)

Ezt mondta a vs.hu-nak Dopeman, majd Facebook-oldalán bejelentette, hogy saját zsebből új lapot indít a Magyar Krónika mintájára.

A portálnak a rapper azt mondta, hogy fellépne az új ellenzéki összefogás színpadán, hiszen ő maga az ellenzék, „az egyetlen valódi lázadó”. A korábban alternatív köztársasági elnöknek is megválasztott Dopeman szerint „a politikai színpad show-business”, aki ott fellép, fogadja el a szabályrendszert, „ne kényeskedjen, mint egy k*rva”. Mint mondta: Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila közül számára egyedül az utóbbi vállalható.

A DK-val való együttműködést megérti, de ő inkább a fiatalság bevonását tartaná fontosnak. Még ha ellenzéki színpadon lép is fel, mint mondjuk a szobordöntésnél, az sem az ellenzékről szól – tette hozzá a rapper, aki ezzel magyarázta, hogy az Orbán-szobor ledöntésekor Bazmeg című számából kihagyták az MSZP-re és a Gyurcsányra vonatkozó részt.

A cikk megjelenése után Pityinger Dopeman László Facebook-oldalán bejelentette, hogy a Magyar Krónika mintájára a „MAFIA Párt elnöke, DopeMan is új lapot indít, Magyar Chronic címmel, természetesen saját zsebből…” Korábbi hírek szerint a Magyar Krónika időzítése Orbán Viktornak sem tetszett és a csütörtöki lapindítón a kormányfő azt is világossá tette, a lapban biztosan nem lesz közpénz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik