Belföld

Motort szereltek össze az Audiban Görbiczék

A névadó főszponzor Audi Hungariánál tegnap rendhagyó edzést tartott a Győri Audi ETO KC csapata. A Bajnokok Ligája győztes női kézilabdaklub Ambros Martín vezetőedzővel együtt az Audi Hungaria nyolc-és tízhengeres motorjaival ismerkedett.

A nem mindennapi tréningen a csapat audis munkaruhát öltve kamatoztathatta tehetségét. A kiváló csapatjáték itt sem maradt el: a vállalat által támogatott sportklub sikerrel vette az akadályokat a motorszerelésben is.

Ambros Martín: „Ma láttuk, hogy mennyire sok alkatrészből áll össze egy motor. Ezt átfordíthatjuk a csapatunkra is, hiszen mi is rengeteg apróságból próbálunk összerakni egy nagy, működő egészet.”

A lányok még sosem gyártottak motort, nagyon élvezték a programot

Görbicz Anita: „Ilyen programok nagyon jót tesznek a csapat lelkének és a csapategységnek is.”

Heidi Løke: „Nagyon jó együtt lenni az edzésen kívül is a csapattal és kipróbálni magunkat a motorépítésben, hiszen még sosem láttunk ilyet.”

Az Audi Hungaria 2006 óta a női kézilabda csapat névadó főszponzora. A vállalat prémium partnerként a pénzügyi támogatás mellett Audi modelleket biztosít a klub menedzsmentjének és játékosainak rendelkezésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik