Belföld

A kézis lányokkal pózoltak a Bayern játékosai – Fotók!

Különleges találkozóra került sor Győrben a Bayern München labdarúgó csapatának győri vendégjátékát megelőzően. A bajorok játékosai, akik a tavalyi szezonban minden elérhető címet megszereztek, találkoztak női megfelelőikkel Magyarországról, azaz a Győri Audi ETO KC női kézilabdázóival.

A két csapat tagjai saját sportágukban megnyerték hazájuk nemzeti bajnokságát és a kupát is, valamint felülhettek Európa trónjára is Bajnokok Ligája győzelmeiknek köszönhetően. A két triplázó csapat tagjai megismerkedhettek egymással a győri barátságos labdarúgó mérkőzés előtt. A közös szponzor Audinak köszönhetően létrejött találkozót már nagyon várták a győri lányok, akiknek nem idegen a labdarúgás, hiszen bemelegítés gyanánt legszívesebben fociznak az edzések elején.

“Remek érzés volt Müllerékkel találkozni! Végig követtem a tavalyi szereplésüket, és örülök, hogy személyesen is gratulálhattam nekik a sikerekhez.” – mondta Görbicz Anita, az Audi ETO KC csapatkapitánya.

“Nagy élmény volt számunkra, hogy találkozhattunk a Bayern München csapatával. Nagy dolog, hogy elkészülhetett a közös fotó, megtiszteltetés számunkra egy képen szerepelni a világ legsikeresebb labdarúgó csapatával. Rám nagy benyomást tett az, ahogy a sikereiket elérték. Amit külön vártam, az a Javi Martinezzel való találkozás, mi ketten egy városban élünk Spanyolországban, Ayegui-ban.” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

Az öltözőbe menet a lányok találkoztak a Bayern vezetőedzőjével és két kiváló játékossal: Schweinsteigerrel és Ribéryvel is. Josep Guardiola egyenként gratulált a lányoknak sikereikhez, és persze a közös fotók sem maradhattak el.

A fotózást követően az Audi ETO játékosai együtt nézték meg a Győri ETO FC – FC Bayern Müchen 1-4-re végződő barátságos mérkőzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik