Belföld

Önként jelentkezett Kerényi táborába egy újságíró

Sorra mondják vissza a felkérést a szerzők a Magyar Krónikába, félő, hogy alig lesznek a csütörtöki lapindító értekezleten. De érkezett a semmiből egy megmentő.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, jön Orbán saját lapja, Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő pedig levelet írt a kiszemelt szerzőknek, hogy „hirdessék eszméiket” a lapban. De sokan úgy gondolták, hogy inkább mégsem hirdetik, nemet mondott többek között a megkeresésre már Ablonczy Bálint, Balogh Ákos Gergely, Stumpf András, Ráday Mihály, és Vizi E. Szilveszter egyetemi tanár. De Kovács Ákos zenész sem fog írni a lapba.

A teljes hírzárlat mellett

Kerényi Imre korábban a Hír24 megkeresésére úgy nyilatkozott, hogy a csütörtöki lapindítóig nem nyilatkozik, de utána tájékoztatja a sajtót, hogy milyen lap is lesz az.

Hírzárlat ide, hírzárlat oda, a 444.hu most arról ír, hogy van egy ember, aki önként felajánlotta szolgálatait a Magyar Krónikának, ő megírná.

El is küldte a jelentkezését a Magyar Krónika Facebook-oldalának, de nem biztos, hogy ez volt a legjobb ötlet, minden valószínűség szerint ezt egy internetes troll csinálja, nem gondolnánk az igazi Magyar Krónika oldalának.

Kép: 444.hu

A levélből kiderül, tapasztalt újságíró, leginkább desztináció, marketing és élménybeszámoló témákban írna, mert „fontos, hogy turisztikai értékeink, a világörökséggel, látnivalókkal, hungarikumokkal hozzájáruljanak az egészséges önbizalom kifejlődéséhez” – írja.

Zárásként személyes találkozót is kér, de a legfurcsább mégis az az egészben, hogy a megadott e-mail cím egy Indexes postafiókot jelöl.

Olvasói sztorik