Belföld

Dömsödi átszúrt fejével indult a kampány Nógrádban

A Fidesz helyi vezetése és Dömsödi Gábor, korábbi tévés személyiség, Bokor község független polgármestere között napok óta zajlik az adok-kapok.

Az egész azzal kezdődött, hogy Dömsödi, aki közben Balázzsal és Hajdú Péterrel is éles szóváltásokba bonyolódott, élesen kritizálta Becsó Zoltán, nógrádi fideszes megyefőnök újévi köszöntőjét, valamint a testsúlyára is megjegyzéseket tett – írja a Cink.

Azt az újévi videót, amiről Dömsödi csak annyit mondott, „Ami jó, az jó! Ez szörnyű!”, majd hozzátette:

„Aggodalomra ad okot, ha megnézte ezt a filmet és azt mondta: jó mehet. Ha nem nézte meg az még nagyobb baj. A mondanivaló tartalmáról meg ne beszéljünk, mert az tételesen nem igaz.”

Ezt nem hagyta, nem hagyhatta szó nélkül Becsó és a kelet-nógrádi Fidesz, plakátokkal üzentek Dömsödinek. Kettővel is, egyiken egy női hátsóra került oda a volt tévés feje, majd a poénos után jött egy fenyegetőbb, karddal szúrták át a fejét.

Női hátsó, átszúrt fej

A női hátsón vigyorgó kép rögtön az újévi videó „elemzése” után felkerült a Facebookra, „Bunkó! Hamarosan sorozatot indítunk róla” – írták a kép mellé.

Kép: Facebook

A karddal átszúrt Dömsödi sem váratott magára sokáig, a Kill Bill című Tarantino-film szolgáltatta az alapötletet, a korábbi tévés meg értetlenül áll az egész előtt. „Ez vajon mit jelent?” Majd pedig elkezdett gondolkodni a történteken:

„Halálos fenyegetést kaptam?

Nem vagyok Tarantino rajongó. Bár bírom a humorát, szeretem a jó dialógusokat és Jancsó Miklós után a hosszú snitteket, de nekem ő egy kicsit sok. Túlzó a naturalizmusa,a durvasága, még akkor is, ha tudom, az élet majdnem ilyen. Ezt azért szögezem le, mert nem vagyok Kill Bill rajongó sem, tehát a második rész filmplakátját, amely átrajzolva nekem üzent, értelmeznem kellett. A film története szerint a főszereplő sorra el akarja tenni ellenségeit láb alól. Kettővel végez is, de vannak még hárman a sorban. Az utolsó Bill, aki – ha jól emlékszem – a főszerepet alakító Uma Thurman gyermeke apja.”

Kép: Facebook

Nem tudni, meddig durvulhat el ez az üzengetés és plakát adok-kapok, de figyelni fogjuk Kelet-Nógrádot, izgalmasnak ígérkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik