Szórakozás

Dömsödi visszavágott Balázséknak

Domsodi-Gabor(960x640)(3).jpg (Dömsödi Gábor)
Domsodi-Gabor(960x640)(3).jpg (Dömsödi Gábor)

Nem kímélték a Vundersőn és Zuperszexiben Dömsödi Gábort. Sebestyén Balázs szerint félkegyelmű, míg Sarka Kata úgy gondolja az egykori műsorvezető nem akar dolgozni. Dömsödi a Hír24-en fejtette ki véleményét.

Hétvégén a Vundersőn és Zuperszexi vendége volt Hajdú Péter felesége, Sarka Kata. Sebetysén Balázs pedig kapott az alkalmon és arról beszélt, hogy mostanában mindenki a Hajdú-családról ír könyvet.

“Ti most meg vagytok áldva azokkal, akik rólatok írnak könyvet. Ott van a félkegyelmű Dömsödi is” – erre persze Kata is reagált.

“Jellemző az, hogy akit mellőznek, nem tudnak miből élni, azok megtalálják Petit. Petivel el lehet adni azért az újságot, akár a könyveket is. Más lehetőségük nincs, ha már dolgozni nem akarnak” – tette hozzá Sarka Kata.

Dömsödi Gábor elárulta a Hír24-nek, hogy látta az adást és jegyzetelt is.

Fotó: MTI

“Többször megemlítettek a műsorban, voltam drogos áldozat és egy szadomazó hellyel kapcsolatban is szóba került a nevem. Leginkább mégis a “félkegyelmű” esett rosszul, hogy egy Sebestyén Balázs ilyet mond rólam. Egyébként bármilyen meglepő, tehetséges tévésnek tartom Sebestyént, de szerintem többre érdemes a bugyuta “pisi, kaki, mekkora fütyink van” vicceknél. Azt gondolom, hogy önmagát minősíti. Katát pedig nem is értem, a legmagasabb iskolai végzettsége a TV2 akadémia, mégis rólam mondja azt, hogy nem szeretek dolgozni” – magyarázta Dömsödi, aki a történtek után sem szeretne senkit sem beperelni.

Sarka Kata ezzel szemben röviden és tömören fogalmazta meg a véleményét.

“Isten nyugosztalja Dömsödi Gábort. Számomra meghalt” – mondta a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik