Belföld

Hetvenméteres toronyházról hirdet Vona Gábor

Vona-Gabor(1)(960x640).jpg (Vona Gábor)
Vona-Gabor(1)(960x640).jpg (Vona Gábor)

Választási körzetében, Gyöngyösön látható az óriásplakát. A Jobbik elnöke szerint a helyiek ötletesnek és újszerűnek tartják, de azt nem árulta el, mennyibe került ez a pártnak.

A hetvenméteres Toronyház Heves megye legmagasabb épülete és az ország huszadik legmagasabb épülete is, ennek a tetején hirdeti magát Vona Gábor és a Jobbik, láttuk a tumblr-fotót.

Vona Gábor a Hír24 megkeresésére elmondta, a plakát december óta van a Toronyház tetején, „az eddigi visszajelzések alapján a helyiek jól fogadták, sokan jelezték, hogy tetszik nekik és ötletes, újszerű elemnek tartják.” De ebben mi az újszerű – kérdezzük Olvasóinktól.

Fotó: Tumblr

És az ára? Na, az titok!

Érdeklődtünk afelől a piszkos anyagiak felől is, de ahogy a párt első embere fogalmazott: „az árakat illetően nincs felhatalmazásom nyilatkozni.” De annyit elmondott még, hogy a plakáton a neve és a párt neve szerepel, az ok pedig egyértelmű, indul a kampány, ő pedig itt fog indulni egyéniben.

A plakátolás királya

Emlékeznek még a 2006-os választási kampányra? Ha épület és óriásplakát, akkor nem mehetünk el szó nélkül Gyurcsány Ferenc zuglói óriásplakátja mellett, amit az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszánál állítottak fel egy társasház homlokzatán. „Mindössze” 1700 négyzetméter volt. Vona Gábor szerint itt semmiféle párhuzam nincs, „hiszen itt a nevemen, a Jobbik nevén és egy nemzeti színű háttéren kívül semmi sincs.”

Fotó: MTI / H. Szabó Sándor

Egy gyöngyösi lakostól azonban megtudtuk, este nagyszerűen ki van világítva mindez, több kilométerről is jól látni, hogy “Vona”, meg hogy “Jobbik”.

Van családos plakát is már

A fiatalok után a családokat kívánja megszólítani a Jobbik új arculati plakátkampányával – jelentette ki Dúró Dóra. Az ellenzéki párt országgyűlési képviselője elmondta, a napokban országszerte mintegy ezer helyen jelennek meg a Jobbik plakátjai, amelyeken a “Jövőt nem lehet megállítani” szlogen olvasható egy hónapon át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik