Belföld

Orbán Viktort a vécére is magunkkal vihetjük

Ehhez nem kell mást tennünk, csak vásárolnunk egyet a leghihetetlenebb vécépapírok közül. Huszonöt méter, két réteg, egy Orbán Viktor.

Nem hittem a szememnek, amikor először – egy tumblr-felhasználónak hála – láttam az egyik online adok-veszek oldalon ezt a terméket. És azóta sem hiszek, hiába írtam már korábban terrakotta Orbán-szoborról, ez valami egészen más.

Hongkongban nem kérdeznek semmit, ha azt kell odaírni, hogy Nemzeti Trafikmutyi, ők azt írják oda
Kép: Vatera

Mert ez vécépapír (!!!), a magyar miniszterelnök karikatúrarájával. Egy guriga 990 forint és van belőle 890 darab, szóval itt komoly dologról van szó, úgyhogy írtam is az eladónak, mert bár a termékleírásból is kiderül, hogy 100%-ban természetes cellulózról van szó, ami biológiailag teljesen lebomlik, rengeteg kérdés merült fel bennem.

A fél világot körbeutazza Orbán

Például, hol lehet ilyen vécépapírt gyártani? Meg egyébként is, honnan az ötlet? Ezek voltak a fő kérdéseim és Z., nevezzük őt így, készségesen válaszolt. Kiderült, hogy hongkongi vécépapírról van szó, az ötlet pedig már viszonylag régi.

„Korábban (talán négy-öt éve) árultam Gyurcsány-arcképeset is, igaz, azt nem én készítettem, és mivel egyre korábban indul a kampány és egyre undorítóbb, úgy éreztem, sokéves ígéretemnek teszek eleget: sokan kérték, hogy legyen a másik nagy politikusunkkal is vécépapír, és végül is belevágtam” – szóval ezért gyártat valaki miniszterelnöki papírt.

Z. egyébként teljesen őszintén vallott arról is, hogy nem akar meggazdagodni az üzleten, azért ennyi egy guriga, mert drága behozni,a vám és a szállítás kétszer annyiba kerül, mint az előállítás. Így végül egy darabon körülbelül száz forint haszna van. „Mindent számlásan intézek, mert láttuk már, hogy tud kézivezérléssel működni a NAV” – okult Horváth András példáján Z.

A macskák is ilyet vennének

A „Nemzeti Együttműködés Vécépapírjaként” hirdetett termék az eladó szerint kitűnő ajándék lehet, meg egyben pofátlan humor is, „de hát ki nem érezte már úgy, hogy a kormány intézkedései miatt összecsinálja magát”, teszi hozzá.

Hiába kérdezték többen is az eladótól, a macska nem eladó
Kép: Vatera

Ha ez az egész történet már önmagában nem lenne elég abszurd, akkor a végső döfést az a kép viszi be a Nemzeti Együttműködés Rendszerének szívébe, ahol egy nagyon aranyos, sőt, ki merem jelenteni, egy cuki kiscica csücsül a guriga mellett, ezzel dobva meg a termék reklámját.

25 méteres tekercsek, 10×10-es lapméret, 2 réteg, 1 Orbán Viktor, írjon, ha valaki már kipróbálta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik