Belföld

Gyurcsány Ferenc rápihen a keménységre

Üzent a volt miniszterelnök. Pár napig még nem foglalkozik politikával. Pihen, mert tudja, érzi, hogy kemény hónapok előtt áll.

A cím elolvasása után biztosan sokan hozzátették magukban, hogy „rá is fér”, hiszen mostanában olyan hírek kerültek napvilágra a DK első emberéről, hogy:

  1. Félrebeszélt az ATV egyik műsorában, nem találta sem a szavakat, sem a gyógyszereit. A műsor alatt egyfelől feltűnően vidám volt, másrészt még az egyszerűbb szavak is kifogtak rajta. Nem, nem az útelágazódásra gondolunk, itt „cseréptető”-ből lett „terépcsecső”.
  2. Aztán idegbecsípődéssel kórházba került, beszámolt arról is, hogy megkapta az utolsó infúziót. A kórházba pedig rögtön a már fent említett interjú után beszállították.
  3. Végül pedig az egyik legszomorúbb hír. Gyurcsány a konyhában ide, új szakácskönyv oda, a DK elnöke nem akart főzni a Hír24 főzőshowjában, végül párttársa, Vadai Ágnes villantott nekünk húst.

De most újra üzent Gyurcsány, még néhány napig nulla politika, csak vendégek, főzés meg beszélgetés, de utána jönnek a kemény hónapok.

„Pár napig még keveset foglalkozom politikával. Persze, csak ha hagyja magát… Vendégek, főzés, beszélgetés. Ami persze sokszor rólunk, Magyarországról, a választásokról, az ellenzékről meg a kormányról szól. De ez könnyebb műfaj. Ha tudnak, pihenjenek Önök is. Mert kemény hónapok várnak ránk, rám.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik