Belföld

Kampány a templomban: mézeskalácsot kaptunk, választ nem

Karácsonyi misén osztottak ajándékot Pócs János aláírásával. Jászapáti polgármestere nem nyilatkozott nekünk az ügyről, lányai fogadták stábunkat.

Ahogy arról az beszámoltunk, karácsonyi misén osztottak ajándékot a templomban, mégpedig világító szűzmáriás kulcstartót egy fideszes politikus nevében és aláírásával, Jászdózsán. A politikus, Pócs János a körzet országgyűlési képviselője és 2014-es országgyűlési képviselő-jelöltje, egyben Jászapáti polgármestere és szerteágazó tevékenységű vállalkozója.

Báthory Róbert, a Hír24 riportere felkereste mindkét települést. Sem a lakosok, sem a városvezető nem kívánt nyilatkozni az ügyről. Utóbbi legyűlöletkeltőzte stábunkat a Facebook-oldalán. Egy fényképet is közölt a forgatásról, pedig a stábot mézeskaláccsal kínáló lányai azt mondták riporterünknek, hogy nincs otthon. A felvételt egyébként a lányokkal a házból kijövő fiú készítette.

A trafikos polgármester

Pócs János neve már több kínos ügyben is feltűnt. Ő az a képviselő, aki – állítása szerint véletlenül – a Facebookon alázott meg egy nehéz helyzetben lévő családanyát, továbbá Pócs János az a szerencsés polgármester, aki egyben trafikos is lehet, hiszen felesége is befutott a trafiktenderen.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik