Belföld

Kampány a templomban: lányait küldte nyilatkozni maga helyett Pócs

Templomban kampányolt a fideszes képviselő-polgármester, majd legyűlöletkeltőzte híradós stábunkat, és maga helyett a lányait küldte ki nyilatkozni.

Kapcsolódó cikkek

“Ma, Karácsony délutánján a családi háznál látogatást tett egy gyűlöletkeltő média. A Lányaim a szeretet jegyében házi mézeskaláccsal kínálták őket és Boldog Karácsonyt kívántak!” – így kommentálta a Facebookon Pócs János stábunk látogatását. A Hír24 hírműsora arról kérdezte volna a képviselőt, hogy miért érezte szükségét, hogy egy szentmisén kampányoljon. Mint megírtuk, egy jászdózsai templomban a karácsonyi misén osztogatták Pócs János ajándékát, egy kulcskarikán lógó világító Máriát, a képviselő aláírásával.

A képviselőt viszont hiába kérdeztük, stábunknak nem nyilatkozott, hanem maga helyett a lányait küldte ki – akárcsak korábban a vak komondoros Balogh József. A képviselő telefonját nem vette fel, majd egyszer csak kijöttek a lányai. Kérdésünkre, hogy miért nem jön ki a polgármester, úgy reagáltak: “Karácsonykor?”

Pócs János neve már több kínos ügyben is feltűnt. Ő az a képviselő, aki állítása szerint véletlenül a Facebookon alázott meg egy nehéz helyzetben lévő családanyát, továbbá Pócs János az a szerencsés polgármester, aki egyben trafikos is lehet, hiszen felesége is befutott a trafiktenderen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik