Belföld

Szívember-díj Vácon

24.hu
24.hu

2013. 12. 22. 20:15

A mozgáskorlátozottak segítéséért járó mézeskalács elismerést Dr. Kunné Krecsik Margit gyógytornász kapta idén.

Korábban a témában:

Másodszor adták át a Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete által tavaly alapított Szívember-díjat. Az erkölcsi elismerést az egyesület keretében működő klubok közös karácsonyi ünnepségen adták át a váci Madách Imre Művelődési Központban megrendezett ünnepségen. A civil szervezet elismerését mindig olyan személyiség kapja, aki aktívan és önzetlenül segíti a fogyatékossággal élő emberek ügyét, helyzetét.

mozgáskorlátozottak támogatásáért jutalomszív (gyógytorna, mozgáskorlátozottak, jutalom, vác, ) Fotó: vaconline.hu

Ingyen foglalkozások

Dr. Kunné Krecsik Margit az Egészségügyi Főiskola gyógytornász szakán szerzett diplomát, a főiskola befejezése óta ezt a hivatást gyakorolja. Kezdetben a váci kórházban dolgozott, csaknem húsz éve pedig vállalkozóként végzi tevékenységét a mozgásukban korlátozott emberek segítésére. A Madách Imre Művelődési Központban éveken keresztül heti két alkalommal tartott csoportos gyógytorna-foglalkozást mozgáskorlátozottak számára. Ezt a munkát egyfajta “missziónak” is nevezhetnénk, hiszen díjmentesen tartotta a foglalkozást, így a kevés jövedelemmel rendelkező egyesületi tagok is el tudtak járni az órákra. A díjazott szükség esetén életvezetési tanácsokkal is segíti a mozgásukban korlátozott embereket, sőt a korábban rendszeresen szervezett nyári táborozások alkalmával is kísérőként támogatta a civil szervezet ifjú tagjait.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.