Belföld

Deutsch lefutóbolondozta a kitálaló NAV-ost

Az ezermilliárdos áfacsalásokról beszél Horváth András a Fidesz megmondóembere szerint egyszerű „közéleti paranoiás”.

“Ez a Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. Aki volt már életében akár csak egyetlen napot társasházi közös képviselő, bármilyen ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs, pláne ha volt önkormanyzati vagy parlamenti képviselő, jól ismeri a Horváth András-féle közéleti paranoiásokat” – írja Facebook-oldalán Deutsch Tamás.

Mint írja, ezek “az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt és energiát nem kímélve leveleket írogatnak”. “Hosszú, terjengős, sokszor a mai napig kézzel irt leveleket, beadványokat, anyagokat” gyártanak, amikben – szerintük – minden részletre kiterjedően leírják az Ügyet. Az Ügyet, ami nem más, mint a mániájuk, a fixa ideájuk. Az Ügyet, ami a beadványaikban az esetek 99,9 százalékában valamilyen világ- vagy országos méretű összeesküvés, visszaélés, gigantikus titkosszolgálati manipuláció” – fejti ki Deutsch. Hozzáteszi: “a közéleti paranoiás erről, a Nagy Disznóságról lebbenti le a fátylat kérlelhetetlen logikával, a Nagy Disznóságot leplezi le ellentmondást nem tűrő határozottsággal”.

Deutsch szerint “a közéleti paranoiás Bizonyítékai vagy olyanok, mint a Loch Nessi-i szörny, mindig beszél róla, de soha, senki nem látta, vagy olyan bombasztikus anyagok, mint évekkel korábbi újságok kivágott cikkei, a közéleti paranoiás korábbi levelei”. Hozzáteszi, hogy a közéleti paranoiást mindig üldözik. A szomszéd, a csalók, a korruptak, a főnöke, a hatóságok, a titkosszolgálatok, a földönkívüliek.

Az EP-képviselő úgy véli, hogy a “közéleti paranoiás szegény, szerencsétlen futóbolond”. Kiemelte, hogy “a legszemetebb dolog politikai, üzleti, hatalmi érdekből kihasználni ezeket az embereket, tiszavirág életű közéleti celebeket gyártani belőlük, a Nagy Botrány kirobbantójaként sztárolni őket, majd amikor kiderül, hogy nem leleplezők, hanem törődést érdemlő betegek, akkor ripsz-ropsz ejteni őket”.

“Nem a közéleti paranoiásokkal, hanem a kiszolgáltatottságukkal visszaélő rongy emberekkel van baj” – zárul a fideszes politikus bejegyzése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik