Belföld

Budai elszólta magát: barátai lovardáját csináltatták meg közpénzből

budai-gyula(960x640)(2).jpg (budai gyula)
budai-gyula(960x640)(2).jpg (budai gyula)

Magyarország jobban teljesít, és jó éve volt Budai Gyula barátainak is. A család egy lovardára nyert pénzt egy olyan pályázaton, amit a Budai-féle Vidékfejlesztési Minisztérium írt ki.

Kapcsolódó cikkek

“Új fedeles lovardával gyarapodott a megye: szombaton ünnepélyes keretek között adták át Nyírtasson a Técsy-család által megépített impozáns létesítményt, amely javarészt az Új Magyarország fejlesztési terv Leader-programjának keretén belül valósult meg” – adta hírül néhány napja a Szon.hu.

A 444.hu-nak az esemény kapcsán az tűnt fel, hogy mennyi mindenki volt ott. Az átadáson részt vett Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára, Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke, továbbá két országgyűlési képviselő és a megyei kormánymegbízott is.

Budai Gyula a lap cikkét megosztva a Facebookon közölte, hogy a nyertesek a barátai, pontosabban az összes megjelent politikus, továbbá Lázár Vilmos jó ismerőseiről van szó. Budai Gyula egyébként korábban elszámoltatási kormánybiztos volt.

“Itt mindenki aki jelen volt a Tecsy-csalad baratja volt, es ha tudnak ezek a ” remek ujsagirok” hogy az unneples kovetoen meg ittunk egy jo szabolcsi szilva palinkat is…akkor mi lenne!” – írta Budai Gyula, aki államtitkárként épp abban a minisztériumban dolgozik, amelyik kezelte a pályázatot. Egyébként az is tény, hogy semmilyen jogszabály nem zárja ki, hogy barátok is indulhassanak állami pályázatokon. A Leader-programban összesen 64 milliárd forintot osztottak szét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik