Belföld

Marad a szürkeség a héten

köd (köd, időjárás, gyerek, )
köd (köd, időjárás, gyerek, )

Vasárnapig nem változik aborult, párás, ködös időjárás. A Dunántúlon egyszer-egyszer előbújhat a nap.

Kedden borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, néhol szitálás, ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de északnyugaton a déli, délkeleti szél időnként megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és 3 fok között alakul. Késő estére 2 és -3 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hasonló időjárásra számíthatunk szerdán is. Gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél. Az éjszakai hőmérséklet -1 és -4, a nappali hőmérséklet -2 és 1 fok között alakul.

Csütörtökön is borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, csak a Dunántúlon vékonyodhat el, esetleg szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Ónos szitálás, szitálás, hószállingózás szintén előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet éjszaka -1 és -4, nappal -2 és +2 fok között alakul.

Pénteken az ország nagy részén borult, párás, néhol ködös idő várható, de elsősorban a Dunántúlon elvékonyodhat, átmenetileg fel is szakadozhat a felhőzet. Ónos szitálás, szitálás, hószállingózás továbbra is előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és 3 fok között alakul.

Szombaton helyenként elvékonyodhat, átmenetileg felszakadozhat a felhőzet, de ónos szitálás, szitálás, hószállingózás előfordulhat. Marad a gyenge, mérsékelt szél. Éjszaka 1 és -3, nappa -1 és + fokra számíthatunk.

Vasárnap is borult, párás, néhol ködös időre ébredünk, néhol ónos szitálással, hószállingózással. Gyenge vagy mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és 2 fok között alakul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik