Belföld

Így zaklatják a “náci faktor” versenyzői Deutschot

A fideszes EP-képviselő szerint egy nő viszi a prímet, aki németül mondta fel az üzenetrögzítőjére, hogy "liberális zsidó disznó".

A botrányos események abból indultak ki, hogy Dezső András, az Index újságírója meglátott egy óriásplakátot a kuruc.info nevű szélsőséges hírportál hirdetésével egy frekventált budapesti helyszínen. Dezső telefonszáma a reklámról szóló első indexes cikk megjelenését követően felkerült a kuruc.info-ra. Azóta zaklatják és fenyegetik őt ismeretlenek.

Az újságíró levélben kérdezte a reklámfelületet biztosító Hungaroplakátot arról, hogy ki helyeztette ki a hirdetést a forgalmas út mellé. Ők átküldték Dezső kérdéseit a megrendelőnek, mint csütörtökön kiderült, egy jászapáti vállalkozásnak. A levél innen landolhatott a kuruchoz, bár a cégvezető tagadta, hogy tőle szivárgott ki a telefonszám.

Az ügyben megszólalt Deutsch Tamás, fideszes EP-képviselő is, aki követelte a nyíltan rasszista és antiszemita hírportál bezárását. Erre az ő telefonszámát is nyilvánosságra hozták a kuruc.info szerkesztői, így a zaklatók már őt is rendszeresen megtalálják. A politikus a rá jellemző pikírt stílusban osztotta meg tapasztalatait az elmúlt nap eseményeiről a Facebookon:

Deutsch bejegyzése

Amolyan “náci faktor” bunkóságkutató esztrádműsort szervezett nekem a Kuruc.info.

A lelkes fasiszta taplók hangüzenetben, smsben és mailben jelentkeztek a produkcióikkal. Eddig az indulattól visszafogott hangon, pattogó, kemény, túljátszott poroszos akcentussal az üzenetrögzítőmre németül a “liberális zsidó disznó” szöveget mondó NŐ produkciója vezet.

Őt még novák előd is magával vinné a náci faktor mentorházába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik