Belföld

Deutsch: 3 napjuk van, hogy felszámolják a “gennyláda náci hírportált”!

A Fidesz EP-képviselője ultimátumot adott az ügyészségnek. Mint mondja, mostantól számítva 72 órájuk van, hogy örökre lehúzzák a rolót a kuruc.info-nál. Közben a Hungaroplakát nem adja ki az ügynökség nevét, aki megrendelte a hirdetést a portálnak.

Deutsch Tamás éles kritikával illette ma az ügyészséget, amiért egyáltalán nem halad jól annak kiderítésében, hogy kik szerkesztik a szélsőséges hírportált, és 72 órás ultimátumot adott a szervezetnek, hogy felszámolja azt.

“A Kuruc.info egy tőről metszett náci szenny(hon)lap.
A létezése nettó gyalázat.
Förtelmes szövegeikkel nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert. Egytől egyig mindenkit, akár tud róla, akár nem.
A Kuruc.info működése törvénytelen.
A törvények betartatására hivatott intézmények teljes töketlensége miatt ugyanakkor a Kuruc.info háborítatlanul tevékenykedik. Az elmúlt napokban például mosolyogva óriásplakát helyet béreltek maguknak, óriásplakátot nyomtattak, majd kihelyezték azt a kibérelt helyre és gondolom még áfás számlát is kértek a szolgáltatásokért, mert így van ez rendjén. Zavartalanul élik egy náci hírportál dolgos hétköznapjait. Munkaidőn túl pedig szorgalmasan újságírókat illetve általuk zsidónak, cigánynak, buzinak, stb. minősített embereket fenyegetnek, szóval kedvenc szabadidős náci szenvedélyüknek hódolnak.
A magyar ügyészség a kétségbeejtő tehetetlenkedésével – évek óta képtelenek kideríteni, kik csinálják ezt a szart – nemes egyszerűséggel szembe köpi Magyarország Alaptörvényét és további, legkevesebb féltucat sarkalatos és más törvényét. A magyar ügyészség nem a jóakaratú emberek, hanem a náci szenny(hon)lap oldalán áll.
De ami sok, az sok (szívem szerint itt jóval erősebben fogalmaznék, de nem akarok újat húzni K. Olgával)!
Mostantól számítva pontosan 72 órája maradt az ügyészségnek, hogy törvényes kötelezettségének végre eleget téve egyszer és mindenkorra felszámolja ezt a gennyláda náci hírportált. Nincs melléduma, nincs egyfelől-másfelől! Tessenek az ügyészségnél azonnal a két hátsó lábukra állni, mert kezemben a kréta és indulok a Legfőbb Ügyészség épületéhez ugróiskolát rajzolni.”

A téma annak kapcsán jött elő, hogy most épp egy újságírót hurcolnak meg, amiért rá mert kérdezni az MSZP-közeli Hungaroplakátnál, hogy miért adtak plakáthelyet a portálnak. Az újságíró levele a telefonszámával együtt a kuruc.info-n landolt, azóta is zaklatják.

Nem mondják meg, milyen ügynökség

A Hungaroplakát egy meg nem nevezett ügynökségre mutogatott az ügyben, mint írták, az újságíró levelét nekik továbbították, mivel az ügynökség rendelte meg tőlük a plakáthelyet. Miután a cég nem nevezte meg az ügynökséget, rákérdeztünk, hogy kik ők, ám a Hungaroplakát továbbra sem akarta felfedni kilétüket.

“A velünk szerződéses jogviszonyban álló ügynökség adatait egyenlőre nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. Mint minden egyes partnerünk felé, úgy a közvetítő partner ügynökségek felé is titoktartási kötelezettségünk áll fenn. Ez vonatkozik a szóban forgó ügynökségre is. Az ügynökségtől, tekintettel történtekre, kértük felmentésünket a titoktartási kötelezettség alól, azonban eddig erre nem kaptunk választ” – közölték, hozzátéve, hogy további esetleges nyilatkozataikat ennek függvényében tehetik meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik